Синоптики прогнозують негоду, поліція просить водіїв бути обережними

Синоптики прогнозують негоду, поліція просить водіїв бути обережними
Національна поліція України звертає увагу водіїв, що найближчими днями в декількох регіонах України передбачається негода.

Правоохоронці просять неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними за кермом, ‒ йдеться в повідомленні поліції.

Зокрема на території України очікуються сильні снігопади та хуртовини, снігові замети, утворення снігового покриву висотою 15-25 см та налипання мокрого снігу.

За таких погодних умов слід бути особливо уважними. Під час руху неухильно дотримуватись вимог Правил дорожнього руху, безпечної швидкості і дистанції та не забувати про паски безпеки. З особливою обережністю рухатися мостами та естакадами. В умовах недостатньої видимості користуйтеся ближнім світлом фар (чи протитуманними фарами) та дотримуватися правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки, ‒ просять правоохоронці.

Крім того, краще відмовитися від ризикованих маневрувань, які можуть привести до створення аварійних ситуацій. Якщо виникає необхідність зупинитися – знижуйте швидкість поступово. А при зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Синоптики прогнозують негоду, поліція просить водіїв бути обережними
11 листопад, 2016, 16:53