Луцьк: забудовник подарував дитсадку бойлери

Луцьк: забудовник подарував дитсадку бойлери
У Луцьку директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський подарував дитячому садочку №22 два бойлери для обігріву води, які встановлять для ясельних груп.

Бойлери для садочка 11 листопада привіз Разумовський разом із депутатом міськради Миколою Яручиком.

Вихованці дитсадка підготували для благодійника міні-програму: розповідали віршики про будівництво, демонстрували власні будови, зроблені із конструктора «Лего» та наввипередки показували, як уміють «будувати».

Разумовський розповів, що про потребу садочка дізнався через Facebook – у мережі він отримав повідомлення від Наталії Гуркіної, мами одного з вихованців закладу. Жінка написала, що у ясельній групі бувають проблеми із постачанням гарячої води, тому садочку необхідні бойлери.

«Бойлер – не така вже й коштовна річ, щоб у дітей не було гарячої води. Тому я вирішив подарувати садочку необхідне»,- розповів Разумовський.

За словами голови батьківського комітету ясельних групКатерини Хомич, ясла потребували бойлерів, адже раніше виникали неприємні ситуації із відключенням гарячої води.

«У нас є дітки віком від 2 рочків, вони використовують памперси та потребують відповідного догляду», - розповідає мама. Тому вихователі постійно змушені були або гріти воду, або використовувати серветки. Із встановленням бойлерів таких проблем більше не буде.

Наталія Гуркіна, яка є помічником Яручика, зазначила, що батьки дуже вдячні Разумовському за допомогу.

«Він одразу ж відгукнувся на прохання, Микола Яручик його підтримав, тому наш садочок тепер має два бойлери», - підсумувала Гуркіна.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бойлери це добре)
Відповісти
Останні новини
Луцьк: забудовник подарував дитсадку бойлери
14 листопад, 2016, 09:00