Футбол «Гузь vs Парасюк» – «перемогла дружба»

Футбол «Гузь vs Парасюк» – «перемогла дружба»
Футбольний поєдинок між командами помічників народних депутатів Ігоря Гузя та Володимира Парасюка завершився з рахунком 13:11 на користь команди нардепа від Волині. Щоправда обидві команди після матчу заявили, що перемогла дружба.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Парасюк викликав свого колегу Ігоря Гузя на футбольний поєдинок, участь в якому запропонував взяти помічникам надрепів.

Відтак, 11 листопада на футбольному майданчику Володимир-Волинської школи-інтернат відбулась гра.

Відразу на початку матчу команда Ігоря Гузя забила перший гол у ворота супротивника і впродовж всієї гри саме волинські активісти тримали першість.

Так, до команди волинського політика увійшли помічник Ігоря Гузя Андрій Бокоч, журналіст Андрій Кравченко, голова Зимненської об’єднаної територіальної громади В’ячеслав Католик, активіст Андрій Хведчак, колишній голова Луцької районної ради Богдан Прус та інші активні волинські політики.

Сам же Ігор Гузь по черзі з Андрієм Бокочем виконували функції воротаря. Натомість Володимир Парасюк усю гру був у своїй команді нападником. Політик обмовився, що полюбляє грати у футбол, проте на великому полі.

А відтак, він запросив Ігоря Гузя та його команду на ще один матч, який планують провести уже на Львівщині.

Зрештою, не дивлячись на рахунок 13:11 на користь команди Ігоря Гузя, учасники матчу погодилися, що перемогла дружба.


























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію