У резонансній аварії в Луцьку «засвітилося» чиновницьке авто

У резонансній аварії в Луцьку «засвітилося» чиновницьке авто
Автомобіль, який збив 12-річну дитину в Луцьку, належить міському управлінню Пенсійного фонду України.

На момент скоєння ДТП за кермом перебував водій, який віз начальника об’єднаного управління Тамару Козачук, - пише інформагентство Волинські Новини.

Нагадаємо, 9 листопада на вулиці Огієнка в Луцьку трапилась ДТП. Автомобіль «ВАЗ-210430» під керуванням 20-річного лучанина скоїв наїзд на 12-річного школяра. Хлопець переходив дорогу поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, перелом правої гомілки і правого стегна, госпіталізований до реанімаційного відділення дитячої лікарні.

Батько постраждалого Сергій Денисов розповів, що хлопчик був в реанімації, нині його перевели в звичайну палату. Лікарям вдалось врятувати селезінку, проте на лікування за 2 дні вже витратили близько 20 тисяч гривень.

З його слів, автомобіль, який збив його сина, належить управлінню Пенсійного фонду України в Луцьку. На момент скоєння ДТП за кермом перебував водій, який віз начальника об’єднаного управління Тамару Козачук.

Нині батьки шукають кошти на дороговартісне лікування дитини. Допомогти у зборі коштів можна перерахувавши гроші на рахунок батьків за наступними реквізитами:

ПАТ Укрсоцбанк
МФО 300023
Код банку отримувача: 00039019
Р/Р 29246600000008
Призначення платежу: 26250070016714
Денисов Сергій Борисович


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а воно в бюджетну організацію сраку везе! Громадського транспорту немає...
Відповісти
ПОЗА пішоходним переходм перебігав. Крапка - тепер, як би то жорстоко не звучало - ПОЗА в перебігуна - лежача, надалі ДУМАТИ буде ГОЛОВОЮ! І досить соплі розмазувати!!! Аяяяяй, чинуша, лінчувати.... На тій вулиці їхати міг КОЖЕН! Коли пару років тому по дорозі на риболовлю посеред ПОЛЯ, не у селі, вночі, ледь не наїхали на "готового" сільського алкаша на велосипеді (врятувало, те що була Мазда, а не ВАЗ, гальма таки нормальні, та і 80-85 км/год - не швидкість), прозріли капітально...
Відповісти
Дитину шкода, але хлопчик винен на 100℅, а найбільше винні батьки, що не навчили як вулицю потрібно переходити. А батько хлопчика хамло рідкісне та брехун ще той, вірити йому не можна
Відповісти
Боже бережи дитину.винні батьки-не навчили.груба необережність потерпілого
Відповісти
Останні новини
У резонансній аварії в Луцьку «засвітилося» чиновницьке авто
11 листопад, 2016, 19:08