Луцьк кримінальний: за тиждень півсотні крадіжок, бійки та скандали

У Патрульній поліції проаналізували опрацьовані екіпажами завдання, які мають ознаки кримінальних правопорушень та високий рівень суспільної небезпеки.

Про це йдеться на офіційній сторінці Патрульної поліції міста у Фейсбук.

У результаті аналізу завдань, на які виїжджали патрульні поліцейські, працівники відділу моніторингу та аналітичного забезпечення встановили, що більшість з них відбувається у нічний період доби. Середній час прибуття наряду патрульної поліції на такі виклики складає 7,3 хвилин.

Протягом минулого тижня (31.10-6.11) зафіксовано 5 випадків заволодіння автотранспортом. Зазвичай, виявлення факту заволодіння встановлюється власниками набагато пізніше, що ускладнює роботу патрульних по «гарячих» слідах. Їх концентрація – 2 випадки в районі ДПЗ та вул. Львівської; 1 – вул. Лідавська, 1- проспект Молоді, 1- вул. Арцеулова.

Зафіксовано і 3 випадки грабежів, з яких 2 супроводжувались нанесенням тілесних ушкоджень. 2 грабежі здійснили візуально знайомі або знайомі потерпілих. Був і випадок розбою по вул. Конякіна.

Протягом тижня зафіксовано 43 випадки крадіжок, 40% з них – у громадських місцях (магазини, заклади відпочинку, громадський транспорт). Концентрація – вул. Ковельська (район спиртогорілчаного комбінату), вул. Глушець (біля військового госпіталю), пр. Президента Грушевського, пр. Перемоги, пр. Соборності (район ТЦ Там-Там). 20% крадіжок здійснили в Старому місті.
Відбулось 8 крадіжок з автомобілів, більшість з яких – в нічний час, а власники виявили це вранці. Концентрація – на пр. Волі (37%).

Зафіксовано і 5 крадіжок з квартир, з яких у 2 випадках зловмисники проникли в оселю шляхом зламу замків.
За тиждень 27 викликів стосувались хуліганства та бійок, частина з яких перекваліфіковувались у сімейні розбірки. 13 таких випадків були у громадських місцях. Місця концентрації – заклади, які провадять нічну торгівлю, та нічні клуби.
Як ми повідомляли раніше, трапилось 8 ДТП з потерпілими, з них половина – в темну пору доби, а 75% - за участю пішоходів.

Наведену інформацію належним чином доносять до особового складу, командири враховують її при розстановці нарядів, також патрульні поліцейські належним чином проводять профілактично-роз’яснювальну роботу серед населення.

Зауважимо, що на всі виклики, які мають ознаки кримінальних правопорушень, викликається слідчо-оперативна група, оскільки патрульна поліція оформляє правопорушення лише згідно з Кодексом України про адміністративні правопорушення.
Ми не приховуємо жодних фактів та подій, які є в місті. Разом з тим, закликаємо громадян бути більш обачними та обережними.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не даремно безвізу у цьому році не дадуть, а далі - а далі лише здогадуватись можна... :)
Відповісти
а ви ще блондинок наберіть в поліцію
Відповісти
Напевно на пр.Волі такий процент тому,що в р-ні Волі-Коперніка-Чехова-Київський майдан наркоманів більше, а ніж бродячих собак та котів.Аналіз і статистика це добре,але скажіть,який процент розкриття злочинів і хто їх буде розкривати?,,Свіжа кров" Рижкова, паркувальники?
Відповісти
А покажіть будь-ласка статистику умисного вбивства на Волині.Жах.І отримують за вбивство 7 років- по мінімальці, а через 5 років можна знов ходити і вбивати.А чиесь життя -найбільша цінність по Бібліі і по Контитуціі, забрано.Ніхто не мае права забрати життя а за злочин треба судити строго.БОЖЕ ЕДИНИЙ ВЕЛИКИЙ БЕРЕЖИ ЛЮДИ ТВОІ.СЛАВА ІСУСУ.
Відповісти
Стаття написана з позиції "зафіксовано", жодного затримання злочинців. Запитайте потерпілих що вони хочуть, а хочуть вони не багато тільки повернення викраденого. Робота поліції в цій статті повний нуль, тоді навіщо вони потрібні ті їздуни по вулицях, хіба що б мух лякати.
Відповісти
Останні новини
Луцьк кримінальний: за тиждень півсотні крадіжок, бійки та скандали
12 листопад, 2016, 09:55