На Волині двоє неповнолітніх допомагали красти мопеди

На Волині двоє неповнолітніх допомагали красти мопеди
Під час проведення профілактичного відпрацювання області поліцейські затримали трьох осіб, які скоювали незаконні заволодіння мопедами на території Любомльського району.

Про це інформує прес-служба волинської поліції.

«Правоохоронці встановили, що 21-річний та двоє 17-річних мешканців Любомльського району з червня по жовтень цього року вчинили щонайменше чотири крадіжки мопедів на території цього ж району.

Вони проникали до гаражів чи на подвір’я потерпілих, звідки викрадали транспортні засоби», – розповів керівник Любомльського відділу поліції Анатолій Дружук.

Окрім цього, в кінці жовтня зловмисники вночі, шляхом вільного доступу із гаражного приміщення у селі Куснище Любомльського району викрали мотокосу та радіоприймач до автомобіля. Загалом зловмисники причинили збитків потерпілим на суму майже 30 тисяч гривень.

Поліцейські вилучили викрадене, зокрема, один мопед, мотокосу, радіоприймач. Вилучене після проведення необхідних слідчих дій повернуть власникам.

Слідчі оголосили зловмисникам про підозру у скоєнні ними злочинів. Нині вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за статтею 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та статтею185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині двоє неповнолітніх допомагали красти мопеди
12 листопад, 2016, 14:33