Школярі з волинського села не можуть дістатись до школи, бо не мають автобуса

Школярі з волинського села не можуть дістатись до школи, бо не мають автобуса
Шкільний автобус для учнів села Затишшя, які доїжджають на навчання в загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів села Піща, обіцяли закупити ще до 1 вересня.

Про це інформує Район.Шацьк.

Жителі села Затишшя вчергове озвучили проблему доїзду школярів до навчального закладу перед головою Шацької районної ради Сергієм Карпуком. 8 листопада керівник району проводив виїзний прийом на території Піщанської сільської ради.

Затишці запитували, чи скоро буде обіцяний шкільний автобус. Адже школу в селі закрили, а автобус, який обіцяли привезти ще до 1 вересня, так і не дали. На це Сергій Карпук повідомив, що областю уже проведений тендер на закупівлю 37 автобусів вартістю 1 млн. 520 тис. грн. кожен. П’ять автобусів уже прийшло, але вони дісталися іншим районам.

Керівництво Шацького району постійно піднімає питання шкільних автобусів в області, тож сподіваються, що район таки матиме обіцяний шкільний транспорт до 1 грудня. Принаймні, таку дату озвучують в області.

Окрім того, батьки дітей молодших класів із Затишшя, яких довозять на навчання у школу села Мельники, просили призначити супроводжуючого для їхніх дітей, а також допомогти вирішити проблему із поверненням дітей зі школи села Піща в більш ранній час.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Школярі з волинського села не можуть дістатись до школи, бо не мають автобуса
12 листопад, 2016, 15:32