Гунчика просять не залишати межі Волині

Гунчика просять не залишати межі Волині
Голови ОДА мають впродовж негоди знаходитися на території підконтрольних областей. А також мають забезпечити цілодобову діяльність оперативних штабів з протидії надзвичайним ситуаціям внаслідок очікуваної негоди.

Про це наголосив Геннадій Зубко – Віце-прем'єр-міністр, Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ, перший заступник Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій після засідання міжвідомчого оперативного штабу, - повідомили у прес-службі Мінрегіону.

«Голови ОДА, де оголошено штормове попередження, мають у рамках міжрегіонального співробітництва забезпечити координацію з підрозділами Укравтодору та ДСНС. Важливо залучити достатню кількість техніки і груп рятувальників для забезпечення магістральних проїздів і можливої евакуації людей з ділянок із ускладненим проїздом», - зазначив Геннадій Зубко.

«Відповідні підрозділи мають бути готовими максимально швидко надати необхідну допомогу людям, які можуть постраждати внаслідок порушення енергопостачання чи заторів на трасах», - попередив Геннадій Зубко.

Довідка

За повідомленням Укргідрометцентру, з 13 листопада у декількох областях України: Київська, Житомирська, Чернігівська, Сумська, Вінницька, Хмельницька, Тернопільська, Івано-Франківська, Чернівецька оголошено штормове попередження, яке пов’язано з сильним вітром, налипанням мокрого снігу та пониженням температури, яке може призвести до ускладнення функціонування систем життєзабезпечення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
без "штабів" чиновники не вміють працювати! Хахахаха...
Відповісти
на Прикарпатті на два дні відмінили навчання у школах і вузах. Як буде з навчанням на Волині??????????
Відповісти
неуки з таим рівнем вийдуть і за два місяці на рік...
Відповісти
Сьогодні їздив на автостанцію з Струмівки і через Липини назад. Дороги ніде нечистені лише напевно після аварії на Карпенка Карого замітив машину яка виїхала чистити дорогу. На Струмівці на складі з піском який сиплять на дороги сьогодні неодна машина незаїхала. А гроші спишуть
Відповісти
кращеб він покинув межі області більше користі булоб))
Відповісти
революция огидності, огидности.. скачімо.
Відповісти
Останні новини
Гунчика просять не залишати межі Волині
13 листопад, 2016, 14:45