З'явився ще один кандидат на голову громади під Луцьком

З'явився ще один кандидат на голову громади під Луцьком
На посаду голови Княгининівської ОТГ претендуватиме керівник виконкому партії «Народний контроль» на Волині Михайло Шелеп.

У неділю, 13 листопада, відбулася конференція Луцької районної організації політичної партії «Громадський рух «Народний контроль» з метою висування кандидатів у депутати та на голову сільської ради Княгининівської об’єднаної територіальної громади на перших місцевих виборах, що відбудуться 11 грудня 2016 року, - повідомили у прес-службі партії.

Кандидатами у депутати Княгининівської ОТГ від «Народного контролю» стали: Оксана Коробко (округ №5), Оксана Курило (округ №6), Олег Бондарук (округ № 16), Ольга Андрієвська (округ №19), Юрій Струк (округ №20).

Також за підтримки партії балотуватимуться кандидати-самовисуванці: Вікторія Мельничук (округ №1), Леся Рудь (округ №7), Катерина Харчук (округ №21), Ганна Середюк (округ №22), Анна Войтюк (округ №24), Валентина Куць (округ №25), Олег Лукашевич (округ №26).

«Наша команда молода та активна, намагаємося висувати справді гідних кандидатів, які балотуються не за гроші. Ми вирішили поборотися і за посаду голови громади, яка за територію буде більшою, ніж Луцьк. Михайло Шелеп - дуже активний, він піднімає чимало питань та бореться з багатьма проблемами. Він знає добре округ і складе здорову конкуренцію іншим висуванцям», - підкреслив лідер «Народного контролю» на Волині Павло Данильчук.​

Нагадаємо, раніше стало відомо, що на голову балотуватимуться від "Укропу" Олена Твердохліб та голова Луцької РДА Ігор Ярмольський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
потрібно вирішувати, а не боротися з ними! В нас постійний "шумогенератор" - Пашка.
Відповісти
Переможе ізраїльська партія, українці дурні і продажні.
Відповісти
Не хочу морально образити Шелепа. Він і так долею ображений.
Відповісти
Останні новини
З'явився ще один кандидат на голову громади під Луцьком
13 листопад, 2016, 16:58