На ремонт волинського адмінсуду витратили 3 мільйони гривень

На ремонт волинського адмінсуду витратили 3 мільйони гривень
На ремонт приміщення Волинського окружного адміністративного суду витратили 3 мільйони гривень державних коштів.

Про це 8 жовтня під час оперативної наради розповів голова Волинської ОДА Борис Клімчук.

Він зазначив, що гроші на реконструкцію будівлі виділили з державного бюджету завдяки наполяганням голові суду Марії Александрової.

Окрім ремонту приміщення, суд територіально розшириться. Це відбудеться завдяки переселенню Луцького міського військового комісаріату із приміщення на вулиці Словацького, 1, яке розташоване впритул до будівлі суду. Колишні військові кабінети тепер займатиме суд.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ніхто нікуди не виселяється, бо міська рада не може надати аналогічне приміщення для військових, хоча зобов"язана зробити це згідно закону .
А будь-які спроби голови адмін суду Алєксандрової виселити військових примусово(навіть намагання порушити кримінальну справу щодо комісара) не увінчалися успіхом.
Відповісти
Приміщення суду є прикладом найзухвалішого знищенням луцької архітектури та найогиднішою спорудою середмістя. Тепер ще й будуть цю ганьбу реконструювати. Паранойя якась
Відповісти
Яке жахіття! Хто відповість за нищення архітектурного середовища? Чому усе це можливо у Луцьку? Таке враження, що за проектування беруться не зовсім здорові люди, і головне, знаходяться такі, що фінансують втілення їхніх божевільних ідей. Яка убога естетика!Примусити б усе це демонтувати та повернути загублені кошти до бютжету
Відповісти
Останні новини
На ремонт волинського адмінсуду витратили 3 мільйони гривень
08 жовтень, 2012, 11:38