За банку меду жінка віддала 8 тисяч гривень

За банку меду жінка віддала 8 тисяч гривень
До шацьких міліціонерів надійшло повідомлення від 75-річної жительки району про те, що жінка, яка завітала до її помешкання із пропозицією купити мед, зрештою викрала 8200 грн.

Про це 8 жовтня повідомили у прес-службі волинської міліції.

Того дня у двері будинку бабці постукала 46-річна жителька Закарпатської області, яка запропонувала господині за вигідною ціною придбати мед. Просила 110 гривень за літр. Старенька трохи поторгувалася – і жінки зійшлись на сумі у 100 грн.

Усі свої збереження вона носила із собою у кишені. При собі тоді мала більше восьми тисяч гривень. Тоді бабця дістала гроші, щоби розрахуватися. Вийняла гроші, відрахувала 100 грн, а решту заощаджень поклала біля себе на ліжку. Спритна гостя скористалася поважним віком господарки і непомітно прихопила їх із собою. А попрощалась, швиденько подалась геть.

Через 10 хв після того, як продавчиня меду покинула дім, жінка зрозуміла, що всі її гроші зникли разом із невідомою. Про це бабуся відразу повідомила працівникам міліції.

Тож правоохоронці за гарячими слідами затримали зловмисницю поблизу села Куснище Любомльського району. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
10 хвилин Шацк и Куснище речь идет о хоршо организованой банде.милиционеров еще не уволили.в луцке разведенный мед дешевле продают
Відповісти