«Волиньбаскет» у драматичному матчі програв «Кременю»

«Волиньбаскет» у драматичному матчі програв «Кременю»
«Волиньбаскет» у домашньому матчі із «Кременем» у Суперлізі Парі-матч втратив перемогу на останніх хвилинах, програвши 67:71.

Про це повідомили у Федерації баскетболу України.

Рахунок в матчі ефектним триочковим відкрив Чемякін. За півтори хвилини з дальньої відстані влучив Рудаков, закріпивши перевагу господарів. До кінця чверті лучани не впускали перевагу, закінчивши 10-хвилинку в плюс 8.

Коли з початком другої чверті перевага господарів збільшилася до 10 очок, здавалося, що вони впевнено і надалі прямуватимуть до перемоги. Однак після впевненого початку матчу в гравців «Волиньбаскета» значно побільшало втрат та помилок. До середини чверті гості майже ліквідували відставання. Згодом рахунок зрівнявся, а на велику перерву команди пішли вже за двоочкової переваги гостей.

По перерві «Кремінь» міцно прибрав контроль за ходом гри в свої руки. Стартовий ривок на початку третьої чверті в 9:0 дозволив відірватися на 11 очок.

Корективи в тайм-ауті дозволили господарям зупинити стрімке падіння. А потужні 30 секунд від Тимощука – триочковий, два з гри і бал зі штрафного, повернули «Волиньбаскет» в гру, надавши таке потрібне емоційне піднесення. Наступні влучання Тимощука та Чемякіна дозволили лучанам зрівняти рахунок. Останнім влучанням у чверті був двоочковий кидок того ж Чемякіна. На заключну чверть господарі забезпечили мінімальну перевагу.

Заключна частина поєдинку пройшла в режимі так званих гойдалок. Трохи ближчими до успіху були господарі. Кілька разів вони намагалися забезпечити соліднішу перевагу, та «Кремінь» постійно наздоганяв. А за неповних дві хвилини до завершення поєдинку гості на очко вже випереджали господарів.

За 55 секунд до сирени Тимощук зі штрафного вивів лучан вперед – 67:66. У наступній атаці гостей Алфьоров сфолив на Шостусі. Останній реалізував два штрафних, а господарі свою атаку не змогли реалізувати. Вудсон зі штрафного збільшив перевагу гостей, господарі ж знову не реалізували атаку, втратили м’яч і Вудсон з сиреною встановив остаточний рахунок.

«Волиньбаскет» – «Кремінь» – 67:71 (19:11, 12:22, 23:19, 13:19)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волиньбаскет» у драматичному матчі програв «Кременю»
14 листопад, 2016, 14:34