Прокуратура порушила справу проти луцького судді

Прокуратура порушила справу проти луцького судді
На Волині суддю підозрюють у постановленні завідомо неправосудного рішення.

Під час досудового розслідування прокуратура встановила, що суддя у жовтні 2015 року вчинив умисний злочин проти правосуддя. Він звільнив із зали суду розшукуваного іноземними правоохоронними органами обвинуваченого у вчиненні особливо тяжкого злочину – розбійного нападу - громадянина Республіки Білорусь, -інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Попри наявність постанови компетентного органу іноземної держави про арешт обвинуваченого іноземця, суддя порушив процедуру розгляду клопотання прокуратури міста Луцька та ухвалив неправосудне рішення.

Служитель Феміди відмовив у арешті розшукуваного та надав йому можливість уникнути передбаченої законом відповідальності, оскільки зловмисник продовжив переховуватись від правосуддя.

Наразі готується також клопотання про відсторонення судді від посади.

Як стало відомо ВолиньPost з власних джерел у правоохоронних органах, мова йде про суддю Луцького міськрайонного суду Олега Ющука.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бог все бачить... Це той самий суддя, який навіть права не присудив щоб забрали, у п'яного водія ( власник магазину хутра Акцент), який втікаючи від поліції збив насмерть дідуся на велосипеді.
Відповісти