Волиняни провели вишкіл для інструкторів з 15 областей

Волиняни провели вишкіл для інструкторів з 15 областей
Активісти «Національного Альянсу» спільно із Міністерством молоді та спорту організували у Івано-Франківську навчання для інструкторів з військово-патріотичного виховання.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

«Вишкіл спрямований на збільшення чисельності молоді, яка готова до захисту територіальної цілісності України», - йдеться у повідомленні.

Учасниками заходу стала молодь з 15 областей України – активісти громадських організацій, що працюють з молоддю в сфері національно- та військово-патріотичного виховання, а також учасники АТО та волонтери. Впродовж семінару учасники пройшли підготовку за напрямками: вогнева, фізична, тактико-спеціальна підготовка, основи радіозв’язку в умовах бойових дій, методики викладання у військово-патріотичному вихованні та іншими.

Однією з основних цілей семінару-тренінгу є передача реального досвіду учасниками АТО – зокрема колишніми бійцями батальйону «Гарпун», активістам, які працюють з молоддю і зможуть ефективно використати набуті знання на практиці і в разі потреби стати на захист України.

Організаторами заходу є Міністерство молоді та спорту України, департамент освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації в партнерстві з ГО «ВМР «Національний Альянс».





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому у ІФ немає снігу?
Скільки часу новині?
Відповісти
тепер треба готувати свіжих майданутих...
Відповісти
Останні новини
Волиняни провели вишкіл для інструкторів з 15 областей
15 листопад, 2016, 00:45