Ковельський учень здобув перемогу в акції ЮніорБанку*

Ковельський учень здобув перемогу в акції ЮніорБанку*
Ілля Герасімчук - учасник акції "Спекотне літо з ЮніорБанком". Він навчався фінансової грамотності в пришкільному літньому таборі. Призовий фонд між учасниками, які пройшли навчання в таборі, був розіграний випадковим чином. Учень ковельської ЗОШ №1 став єдиним в Україні переможцем. Головний приз - моноколесо хлопчикові вручив головний банкір ПриватБанку на Волині Юрій Войтенко.

“Уперше в житті провів для другокласників урок і розповів їм про безготівкові гроші. Учні- неймовірні, бо щирі, відверті та ази фінансової грамотності добре засвоїли. Звісно, мобільний додаток “Скарбничка” та весела гра “Намалюй свій дизайн картки Юніора” їм найбільше сподобалися. Дитячі малюнки використаємо при розробці дизайну нової картки ЮніоБанку. Вручив усім учасникам літньої акції та переможцю Іллі Герасімчуку відповідні сертифікати про навчання в Школі ЮніорБанку. Вкладати силу, енергію та душу в дітей - це дійсно найкраща справа, якою повинен займатися кожен із нас, - каже директор Північно-Західного РУ ПриватБанку Юрій Войтенкко.

“Серед трьох тисяч учасників акції перемогу здобув саме Ілля. Школа, в якій навчається хлопчик, для ПриватБанку дуже особлива, тому що тут найбільше учнів за свої шкільні обіди розраховуються безготівково - понад 600. Також діти користуються послугою табелювання: щодня фіксують початок і кінець навчання в школі, - розповідає керівник напрямку “ЮніорБанк” Північно-Західного РУ ПриватБанку Галина Шеметило.

Другокласник Ілля Герасімчук - особливий. Вміє долати життєві труднощі та здобувати перемогу. Добрий, працьовитий і зосереджений. Він дуже любить математику та англійську мову. Займається спортом, хоча йому дуже нелегко, бо має звільнення з фізичної культури, але ніколи не пропускає уроку.

“Є в сина неврологічні проблеми, проблеми зі слухом, зором, але попри всі невтішні та страшні прогнози моя дитинка ходить, бігає, говорить, розумна, - розповідає мама переможця Людмила Герасімчук

Ілля зізнався нам, що дуже радий такому призу. Обіцяв навчитися їздити та вже навесні разом із друзями випробувати моноколесо.


“Люблю їздити на велосипеді та люблю плавати, брав участь у спортивних змаганнях. Відвідую два гуртки: юних техніків та секцію в плавальному басейні. Подарунок для мене великий сюрприз. Після цього чудового дня в мене з'явилася нова мрія - стати директором ПриватБанку, - каже другокласник Ілля Герасімчук.

Довідково: Герасімчук Ілля - єдиний в Україні переможець акції “Спекотне літо з ЮніорБанком”. Освітня програма ЮніорБанк об'єднує 500 000 школярів України та зарубіжжя. Програма фінансової грамотності ЮніорБанку принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захопливий, цікавий матеріал, квести, презентації, ескурсії. Унікальна пластикова Картка ЮНІОРА, що випускається за згодою та під контролем батьків, дає можливість користуватися «дорослими» можливостями та банківськими послугами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковельський учень здобув перемогу в акції ЮніорБанку*
15 листопад, 2016, 09:43