Провоохоронці повідомили подробиці смертельної аварії на Волині

Провоохоронці повідомили подробиці смертельної аварії на Волині
На автодорозі сполученням Львів-Радехів-Луцьк учора, 14 листопада, у районі села Мирне Горохівського району зіткнулись легковий автомобіль «ЗАЗ Ланос» та вантажівка «Камаз-540».

Водій легковика загину на місці пригоди. Поліцейські відкрили кримінальне провадження та проводять перевірку, - інформує ГУНП у Волинській області.

Поліцейськими встановлено, що близько 16:35 години автомобіль «ЗАЗ Ланос» під керуванням 20-річного жителя села Озеро Ківерцівського району зіткнувся із зустрічним автомобілем «Камаз–5410» під керуванням 58-річного жителя селища Іваничі.

Водій легковика, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, після заносу здійснив зіткнення із зустрічною вантажівкою.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «ЗАЗ Ланос» від отриманих травм помер на місці події. Пасажира вантажівки, 28-річний мешканця селища Іваничі, з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, швидка медична допомога доставила в приймальне відділення Горохівської центральної райлікарні. Автомобілі доставлено на арештмайданчик Горохівського відділу поліції.

За даним фактом поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває розслідування та встановлення обставин події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.