Стильний Луцьк: ніжні та стримані образи Вікторії Паршенко

Стильний Луцьк: ніжні та стримані образи Вікторії Паршенко
Вікторія Паршенко – студентка 4 курсу факультету філології та журналістики Лесиного вишу. Вивчає редакторську справу, проте, не тільки редактура приваблює дівчину. Спектр її хобі та професій дуже різноманітний.

Для рубрики «Стильний Луцьк» Віка підготувала три образи та розповіла про себе:

«Працюю хореографом в студії танців «Grand dance», маю свій колектив, з яким створюємо свято для людей. Люблю активно і цікаво проводити свій час. Багато доводиться спілкуватись з людьми, тому треба гарно виглядати».





Також студентка бере участь у різноманітних конкурсах краси:

«Брала участь в міс школи, міс зима в Луцьку (виграла), міс Інституту філології та журналістики (виграла), перша леді Волині (глядацькі симпатії), перша леді-талант «Студреспубліки» - всеукраїнський рівень, міс СНУ(виграла), Міс Принцеса України 2016 (фіналістка)».



Відразу можна впевнитись, що це цілеспрямована та амбіційна дівчина.

Вікторія вважає, що виглядати гарно повинні всі, а стиль одягу зразу створює свій образ, адже як кажуть "зустрічають по картинці", тобто по зовнішньому вигляді. Якщо ти прийдеш на якусь ділову зустріч у спортивному костюмі, то серйозно тебе навряд сприймуть.




Одяг купує, як і в Україні так і закордоном:

«На мою думку одягатись в Україні зараз дорого, ті самі речі, а то й кращі, вищої якості можна придбати закордоном дешевше. Тому якщо я можливість купити речі закордоном то я купую їх там.



У Луцьку можу відвідати ПортСіті, але ходити "як всі" теж не хочеться, інколи щось цікавеньке можна знайти і на "секонд-хендах" або стоках, але для того треба час, аби пошукати щось дійсно круте і унікальне.

Періодично буваю у Києві та купую речі там. Бренди, які найчастіше можна помітити на мені це Pull and bear, Zara, HsM, Stradivarius, bershka».




Любить зручний та комфортний одяг, тому якщо знає, що день буде насиченим та важким, відмовить улюбленим підборам. Ніколи не одягне те, що їй не подобається.



Експерт рубрики директор магазину «А.Tan» у Луцьку Ірина Пасічник дала експертну оцінку нашій героїні:

"Три луки, які продемонстровані - це універсальний набір для молодої дівчини. Чорні вузькі джинси, які можна одягнути під різний одяг, змінивши верх і виходить новий лук, як у нашому випадку.

Проте дана модель брюк покидає свої позиції, на ринку фешн-індустрії, на зміну яким приходить модель «кльошних» фасонів.

Найбільшої уваги вартує перший образ з окулярами, які надають елегантності дівчині, дуже правильна блуза у смужку, на піку актуальності, на випуск до приталених джинсів - дуже правильно та жакет надає більш офіційності нашому образу.

Сукня-міні ніжного, пастельного відтінку - це тренд на весняно-літній сезон, проте чорні чоботи на грубій підошві, можна замінити на туфлі-лодочки бежевого чи сірого кольору, це допоможе візуально стати вище. Також радила би використати довгу прикрасу, оскільки коротка втрачає свою значимість.

Щодо третього образу: не приталена, довша кофта стильного кольору марсала, дуже гарно поєднується з речами чорних кольорів і набирає оригінального образу у поєднанні з накидкою вільного крою, у формі летючої миші".

Читайте «Стильний Луцьк» та завжди залишайтесь у тренді.

Якщо ви стильні та впевнені у собі, пишіть на нашу електрону пошту [email protected] та станьте новим героєм Стильного Луцька.

Дар'я ОКРУЖКО

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вав
Так стильно й оригінально
Відповісти
Ваш текст не вичиють?
Помилки - це стид
Відповісти
нічо так
Відповісти
Останні новини
Стильний Луцьк: ніжні та стримані образи Вікторії Паршенко
15 листопад, 2016, 17:00