У волинського центра зайнятості забирають приміщення дитсадка

У волинського центра зайнятості забирають приміщення дитсадка
На Волині прокуратура зобов’язала центр зайнятості повернути приміщення дошкільного закладу № 23 у Луцьку балансовою вартістю понад 6 млн. грн. міській раді.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

У часи, коли в обласному центрі Волині народжувалося мало діток, розпорядженням Луцького міського голови приміщення дитячого садочка на вулиці Ярощука було передано центру зайнятості.

Відтак, попри вимоги законодавства про освіту, об’єкт почав використовуватися не за цільовим призначенням. Передаючи ж його іншому користувачу, міський голова та виконавчий комітет Луцької міської ради перевищили межі встановленої компетенції.

Ухвалою господарського суду Волинської області затверджено мирову угоду у цій справі, згідно з якою Луцький міський центр зайнятості зобов’язався протягом одного року передати приміщення дошкільного закладу міській раді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не Волинського, а Луцького!
Відповісти
Романюк з командою повільно повертає дітям те, що їм належало і належить. Те, що у них відібрав Антон Кривицький зі злодюгою Кравчуком (7 дитсадків!!!!). Випадок, звичайно, ганебний. Ганебніше й не придумаєш. Під фонди, інститути, де торгують дипломами і знущаються над освітою, всякі центри, які транжирать наші гроші на так званих "безробітних". Миколо Ярославовичу, дякую вам за турботу про майбутнє наших дітей. Ще треба забрати дитсадок на вулиці С. Ковалевської, який під інститутом бізнесу. Нехай багаті бізнесмени зроблять жест і збудують своїм майбутнім кадрам приміщення за свої гроші.
Відповісти
Чудове рішення.Дякуємо меру. Поверніть ще дитсадок дітям на 40-му кварталі, який займає "Монада". В єдиному дитсадку цього району катастрофічна ситуація. В групах по 40-45 дітей і величезна черга бажаючих влаштувати свою дитину. Якщо не маєте коштів будувати, то хоча б поверніть те, що колись належало дітям.
Відповісти
Останні новини
У волинського центра зайнятості забирають приміщення дитсадка
15 листопад, 2016, 16:30