Міліціонери знайшли труп росіянина в одній із квартир Луцька

Міліціонери знайшли труп росіянина в одній із квартир Луцька
В одній із квартир Луцька міліціонери знайшли труп громадянина Російської Федерації. Чоловік помер внаслідок численних ножових поранень.

Про це 8 жовтня повідомила прес-служба УМВС України у Волинській області.

У Луцький МВ УМВС України у Волинській області звернулися рідні потерпілого і повідомили про те, що він три дні не виходить на зв’язок. Правоохоронцям знадобилася доба, аби встановити особу підозрюваного.

Старший слідчий слідчого управління УМВС України у Волинській області капітан міліції Віктор Федорчук розповів: « На місце відразу виїхав дільничний інспектор міліції, викликали працівника жеку і таки відчинили двері помешкання. На кухні виявили тіло чоловіка. На виклик виїхали слідчо-оперативні групи обласного управління та луцького міськвідділу міліції. Було встановлено, що смерть наступила внаслідок численних ножових поранень грудної клітки. Згідно з висновком експерта, чоловік помер три дні тому».

Працівники міліції встановили, що 49–річний житель Російської Федерації сім років живе на Волині. Спочатку у чоловіка був свій бізнес, однак потім справи пішли кепсько. Але, незважаючи на те, що сім’я його проживала у Москві, він залишився жити в найманій квартирі у Луцьку.

«Проведеними оперативно-пошуковими заходами вдалося встановити, що того дня близько 15-ї години до нього мав прийти 27-річний знайомий, житель обласного центру. Між ними виникла сварка, яка миттєво переросла у бійку. Зрештою гість вхопив кухонного ножа і почав наносити удари» - сказав Федорчук.

Після скоєного молодик виїхав у місто Одеса. Там його і затримали працівники міліції. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання луцького міськвідділу міліції. Суд обрав йому міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Порушена кримінальна справа за ст. 115 (Умисне вбивство) КК України, ведеться слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міліціонери знайшли труп росіянина в одній із квартир Луцька
08 жовтень, 2012, 15:56