На «ВолиньPost» нова рубрика - «БудуйТіло»

На «ВолиньPost» нова рубрика - «БудуйТіло»
Сезон «схудну до літа і до купальників» закінчився і передав естафету сезону «схудну до Нового року».

Репортери ВолиньPost теж піддалися цій хвилі та спробують до Нового року підкоригувати фігуру та підкачати м’язи.

На ВолиньPost стартує нова рубрика «БудуйТіло», в межах якої журналіст та фотограф видання ганятимуться за ідеальними м’язами та рельєфними тілами. Крок за кроком «піддослідні» спортсмени-початківці бігатимуть та тягатимуть гантелі до стрункого тіла та апетитних форм.

«Збудувати» тіла учасників рубрики взялися партнери проекту - фітнес-центр «Maximus» та персональний тренер Віталій Андрейчук.

«Мені 28 років, спортом займаюся з дитинства. Маю розряд по кіокушин карате. З 2013 року займаюсь бодібілдингом. Спочатку це було хоббі, а зараз це мій спосіб життя», - розповідає тренер.

Віталій – активний учасник змагань із менсфізік в Україні, є віце-чемпіоном Волинської області 2015 року. На чемпіонатах України тренер входив до десятка кращих спортсменів. Персональним тренером Віталій працює з 2015 року, спеціалізується на схуднення та нарощуванні м’язової маси.

«У тренування використовую персональний підхід до кожної людини, також розробляю систему правильного харчування в залежності від цілей спортсменів», - додає Віталій.

Віталій Андрейчук
Віталій Андрейчук


«Будуватимуть» своє тіло фотограф «ВолиньPost» Павло Березюк та журналістка Василина Боруцька.

За словами Павла, ще двадцять років тому він був двометровим блондином з блакитними очима та кубиками на пресі. Але важка праця та незліченна кількість пельменів і курей гриль зробили свою чорну справу:)

«Якщо серйозно, то колись я трішки займався важкою атлетикою та боксом. Відтоді минуло чимало часу, а сімейне життя, пиво і пельмені, нерви і цигарки, алкоголь і телевізор внесли свої корективи... Як результат, зайва вага, обвислий живіт, задишка, і фігура далека від спортивної», - зітхає фотограф. Але він вірить у те, що все можна кардинально змінити і спосіб життя, і власне тіло.

«Впевнений, що з допомогою тренера Віталія саме так і станеться. Я повністю довіряю йому і починаю будувати своє тіло», - додав Павло.

Павло Березюк
Павло Березюк


Щодо Василини, то дівчина каже: зайвою вагою не страждаю, але чітко усвідомлюю, що у топ-моделі не візьмуть. «Останнім часом спортзал завжди програвав поїздкам та серіалам, аж тут прочитала рейтинг найбажаніших холостяків. Думаю собі: треба в рейтинг холостячок. Але аби не «заперли» на останні позиції, попрацюю над собою», - жартує журналістка.

За мету вона поставила збалансувати загальний тонус тіла, а також пропрацювати «дівчачі зони». «Хочу мати струнку фігуру і сподіваюся не померти на біговій доріжці», - усміхається журналістка.

І хоч вона каже, що ніколи не вірила в особливо швидкі результати, відгуки друзів про тренера обіцяють багато. «Скоро Новий рік, а я хочу зустріти його гарною і підтягнутою», - додає Василина.

Василина Боруцька
Василина Боруцька


Тож сьогодні Павло зранку востаннє поплакав над пельменями, а Василина попрощалася з улюбленою «Кока-колою».

Попереду – тижні тренувань та здорового харчування. Як це відбуватиметься і яких результатів вдасться досягти – слідкуйте у рубриці «БудуйТіло», яка виходитиме у вівторок, четвер та суботу на ВолиньPost, а також на наших сторінках у Facebook та Instagram.

Спортивний партнер рубрики - Фітнес-центр "MAXIMUS" - сучасна фітнес-зала з Crossfit зоною. Тел. 066-466-96-26, Луцьк, вул. Електроапаратна, 4. Сайт: maximus.lutsk.ua.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Віталій-найкращий тренер.Адекватна людина з професійним підходом)))успіхів Вам
Відповісти
Василині не варто втручатись в своє тіло. Усе при ній, будь-яка дівчина позаздрить.
Відповісти
Віталій, дарує мені посмішку коли я хитаюсь на своєму шляху) Він вміє правильно спрямувати та дати впевненість в собі) Гадаю, Ви самі в цьому переконаєтесь згодом)
Відповісти
Чекаємо ваших трансформацій)))
Відповісти