У Волинському тубдиспансері крали балони з киснем

У Волинському тубдиспансері крали балони з киснем
Крадіїв, котрі з території обласного тубдеспансеру викрали два балони із медичним киснем, знайшли працівники Державної служби охорони при УМВС України у Волинській області.

Про це 8 жовтня повідомила прес-служба УМВС України у Волинській області.

У післяобідню пору чергової частини відділу Державної служби охорони надійшло повідомлення про крадіжку двох балонів із медичним киснем з території обласного тубдиспансеру.

На місце злочину направили групу затримання. За лічені хвилини працівники ДСО спілкувалися з черговим лікарем, яка крізь вікно четвертого поверху побачила, як двоє чоловіків перекидали за кам’яний мур кисневі балони.

Довго міліціонерам ловити крадіїв не довелося, тож на сусідній вулиці в чагарниках затримали двох чоловіків, які ретельно маскували свою здобич гіллям та різним сміттям. За викраденим добром вони вирішили повернутися, коли стемніє.

У міліції з’ясувалося, що 25-ти річний і 34-річний «кримінальні» товариші поцупили балони, щоб здати їх на металобрухт і отримати кілька гривень.

Ці злодії не вперше потрапили у поле зору правоохоронців - раніше їх затримували за крадіжки. Нині працівники міліції проводять дослідчу перевірку, вирішують питання щодо порушення кримінальної справи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.