Із бюджету Луцька можуть дати кошти на «Ніч в Луцькому замку»

Із бюджету Луцька можуть дати кошти на «Ніч в Луцькому замку»
Із міського бюджету недоцільно підтримувати фестиваль «Ніч в Луцькому замку», вважає начальник управління культури Тетяна Гнатів. За її словами, фестиваль має підтримувати бізнес, який може в підсумку на цьому заробити.

Про це вона заявила під час засідання виконкому міської ради у середу, 16 листопада.

Натомість заступник міського голови Юрій Моклиця відзначив, що із бюджету міста теж має бути невелика підтримка, бо це декларація того, що місту такий фестиваль потрібен. Натомість у 2016 році управління культури від фестивалю дистанціювалося, - каже Моклиця. Його пропозицію щодо фінансування підтримав і член виконкому Михайло Щур.

А Роман Бондарук вважає, що «Ніч в Луцькому рамку» - це захід, щоб «просто погуляти», який не спрямований на розвиток культури, тому із бюджету фінансувати його недоцільно.

В підсумку більшість членів виконкому підтримали пропозицію фінансувати 6-7% бюджету фестивалю в рамках виконання програми розвитку культури міста. Остаточно долю виділення коштів вирішать на сесію міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви керівники їздите за державні гроші на такі святкування а клепки так і не добавилося вам. Як були совками злодіями карманними так і лишилися. Коли ви вже вимрете?
Самі нехай і фінансують свій балаган хто організовує це не держане свято. Там ніякої культури не має це просто балаган примітивний. Пройдіть по вул. Лесі Українки і подивіться де треба в культуру вкладати гроші. А туризм нехай теж заробляє гроші а тягне з бюджету міста, ніхто в світі не фінансує туризм з бюджету.
Відповісти
Останні новини
Із бюджету Луцька можуть дати кошти на «Ніч в Луцькому замку»
16 листопад, 2016, 10:01