Немає межі досконалості. Вийшов MetaTrader 5

Немає межі досконалості. Вийшов MetaTrader 5
Торгова платформа MetaTrader 4 довгий час залишалася на вершині слави, дивуючи своїх шанувальників великою кількістю функцій і можливостей. Але, як говорить прислів'я, «немає межі досконалості». У недавньому часу на ринок вийшла оновлена версія програми під передбачуваною назвою - MetaTrader 5.

Даний термінал особливо припав до смаку тим трейдерам, які працюють одночасно з декількома рахунками, оскільки саме тут реалізовано зручний та оперативний перехід між вікнами.

Переваги MT5

П'ята версія популярного терміналу готова похвалитися вагомими перевагами в порівнянні з аналогічними програмами і навіть легендарною попередньою версією.

У терміналі реалізована можливість використання будь-яких ордерів. Саме з цією функцією трейдери вдало реалізовують складні стратегії. Дозволяє платформа і контролювати фінансові втрати, використовуючи для цього відкладені ордери або перевернуті позиції.
До числа найважливіших переваг MT 5 також можна віднести і велику кількість інструментів для аналізу. Всього їх налічується понад п'яти десятків і завдяки їх правильному застосуванню,трейдер легко визначає оптимальний час для відкриття або закриття рахунку.

У списку корисних інструментів числяться три десятка технічних індикаторів і двадцять лінійних інструментів, з якими динаміка ринку стає гранично зрозумілою для гравця.

Для того щоб зробити термінал ще більш функціональним і універсальним, розробники з компанії AdmiralMarkets інтегрували в нього нову версію мови програмування MQL5. Як і в попередній версії, вона повністю автоматизує торговельний процес, задіявши для цього потрібні радники. Комп'ютерна програма часто набагато ефективніше справляється з аналітикою валютного ринку, ніж людина.

Також metatrader 5 має власні індикатори, що дозволяють створювати трейдерам індивідуальні аналітичні інструменти. З допомогою скриптів можна проводити закриття угоди одним лише натисканням клавіші, що помітно економить час і підвищує ефективність.

Позбавляє від втрати багатьох вдалих моментів і функція звукового оповіщення, яка може бути налаштована гравцем у відповідності із власними уподобаннями. Тому трейдери, які використовують МТ5, при правильному налаштуванні завжди знають про зміну котирувань і досягнення ними певних позначок. Дуже допомагає орієнтуватися в русі графіків і розсилка. Як і в попередній версії шанувальники платформи Метатрейдер одними з перших дізнаються про важливі події у фінансовому світі.

Наразі на ринку Форекс MetaTrader 5 є єдиним терміналом, який пропонує графіки в численних періодах. Всього налічується 21 варіант відображення торгових ліній і користувач може вибирати від хвилинного до місячного діапазону. Можна визначити і більш високу точність для точки входу. Як бачите, весь функціонал програми зараз налаштований суто на підвищення ефективності та комфорту для гравця. Та перераховувати його переваги можна годинами. Але не варто забувати і про мінуси. Нехай їх і дуже небагато, але вони все-таки присутні.

Недоліки MT5


Багато трейдерів, які активно використовують п'яту версію терміналу та здійснюють операції на meilleur site de trading, скаржаться на відсутність можливості локувати відкриті позиції. Але для багатьох цей нюанс не стає проблемою. Вони просто заміняють локі на stoploss.

Також на адресу розробників платформи надходили скарги з приводу неможливості роботи відразу з декількома ордерами по одному інструменту. Якщо ж відкрити новий ордер в тій же парі, він модифікує попередній.

Втім, ці недоліки не настільки істотні, щоб через них відмовлятися від численних переваг і переважна більшість гравців на ринку Форекс залишаються вкрай задоволені роботою оновленого терміналу, який дозволив їм заробляти ще більше, докладаючи для цього менше зусиль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: MetaTrader 5
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.