В Україні більше не випускатимуть Skoda Octavia

В Україні більше не випускатимуть Skoda Octavia
Одна з найпопулярніших іномарок в Україні, Skoda Octavia A5, вже зовсім скоро покине конвеєр заводу «Єврокар» і не буде продаватися в автосалонах.

Про це пише Автопортал.

Топ-менеджери компанії нагадують про те, що замість Skoda Octavia A5 в Україні будуть продавати новий компактний автомобіль Skoda Rapid. За попередньою інформацією, новинку також будуть виробляти на заводі «Єврокар» на Закарпатті, перші «Рапід» будуть доступні покупцям вже у квітні 2013 року. Ті, хто так і не встиг купити Skoda Octavia A5, ще можуть це зробити, оскільки дилерські центри мають достатню кількість автомобілів.

Новинку Skoda Rapid вперше представили широкій публіці в рамках Паризького автосалону, що пройшов у вересні. Вона покликана замінити собою Skoda Octavia A5. Втім Skoda Octavia не залишить ринок, а буде випускатися з новим індексом А7. Яку класову нішу займе новий автомобіль і скільки він буде коштувати, покаже час. Орієнтовний термін прем'єри А7 - літо наступного року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви геть далекі. По-перше, на фото Шкода СуперБ. По-друге, незабаром почнуть складати А7 - теж Октавію. То чому Октавії не буде? Копіюєте інфо з тупорили сайтів, то думайте, що копіюєте і які ілюстрації ставите. Дилетантство
Відповісти
Останні новини
В Україні більше не випускатимуть Skoda Octavia
08 жовтень, 2012, 18:46