У продукції «Дубномолоко» знайшли кишкову паличку

У продукції «Дубномолоко» знайшли кишкову паличку
У партії сиру ПАТ «Дубномолоко» працівники Россільгоспнагляду знайшли бактерії групи кишкової палички.

Про це 8 жовтня повідомила УНН.

«У зв'язку з виявленням у партії сиру бактерій групи кишкової палички, що надійшла з України з підприємства № 17-17-04 MP (Дубномолоко, ПАТ), з 15 жовтня 2012 року запроваджуються тимчасові обмеження на поставки продукції цього підприємства до Росії», - йдеться в повідомленні Федеральної служби з ветеринарного і фітосанітарного нагляду (Россільгоспнагляд).

Наголошується, що в разі надходження продукції цього підприємства, відвантаженої до 15 жовтня, рішення про пропуск таких вантажів приймається в звичайному режимі з подальшим обов'язковим проведенням лабораторного контролю.

Нагадаємо, нещодавно головний державний санітарний лікар Росії Геннадій Онищенко пригрозив жорсткими заходами щодо українських сироварів, якщо вони будуть постачати в РФ неякісну продукцію.

«Ми всі партії будемо перевіряти, як і перевіряли - з особливою прискіпливістю, але якщо зловимо хоч одну партію, то навічно заборонимо вашому заводу поставляти продукцію на ринок», - сказав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Запарився я із тими виборами, вже нічого на своєму підпримстві не контролюю. Треба вертатись напевно в бізнес, а то той Гузь із мене вже всі соки вижав
Відповісти
Останні новини
У продукції «Дубномолоко» знайшли кишкову паличку
09 жовтень, 2012, 08:28