Шукаєте, куди вкласти гроші? Купуйте житло в ЖК «Юпітер»*

Шукаєте, куди вкласти гроші? Купуйте житло в ЖК «Юпітер»*
Процес децентралізації змусив сільські громади по-іншому подивитися на власне майбутнє. У небуття відходить одвічне «моя хата скраю»: люди прагнуть нової якості життя. І навіть готові творити її самі. З іншого боку, знаходяться й ті, хто такий комфорт готовий забезпечити.

У селі Липини під Луцьком давно зрозуміли, що ключовий фактор успіху – це комфортне життя людей, «жива» і сучасна інфраструктура, співпраця з прогресивними інвесторами і багатий бюджет. Такої формули тут і намагаються дотримуватися, - йдеться в статті видання Район.Луцьк.

ЯКЩО БУДУЮТЬ, ТО МИ НА ПРАВИЛЬНОМУ ШЛЯХУ

Село активно розбудовується. І давно стало бажаним партнером в об’єднаних територіальних громадах, стверджує липинський сільський голова Богдан Гусак.

– Липини завжди працювали на розвиток: село має будуватися, покращувати власну інфраструктуру та соціальну сферу. У нас вдале географічне розташування, тому люди тут хочуть жити, – пояснює сільський голова.

Він стверджує, що сьогодні майже всі сільські вулиці – освітлені, дороги відремонтовані, а школа і дитсадок функціонують добре. Бюджет села становить понад 5 мільйонів гривень на рік, а після об’єднання з Підгайцями та Лищем становитиме більше 30 мільйонів.


– Наша позиція така: якщо у Липинах будуються, то село на правильному шляху економічного розвитку. Адже це відрахування до бюджету, нові робочі місця, підвищення добробуту. Так живе вся Європа, так має розвиватися суспільство, – переконаний сільський голова Липин.

НОВИЙ МІКРОРАЙОН ЛИПИН

Як приклад вдалого розвитку села Богдан Гусак називає перспективи розбудови цілого нового мікрорайону, що поблизу приміщення компанії «Модерн Експо». Тут уже будується житловий комплекс «Юпітер», який стане основою для нового району. І будують тут аж ніяк не за звичним споживацько-цинічним принципом «збудував-продав-забув». А підходять комплексно до розуміння повноцінного і комфортного життя в сучасному селі.

ЧИТАТИ СТАТТЮ ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Шукаєте, куди вкласти гроші? Купуйте житло в ЖК «Юпітер»*
17 листопад, 2016, 22:48