У новому залі ковельської ДЮСШ відбувся кубок України з волейболу

У новому залі ковельської ДЮСШ відбувся кубок України з волейболу
У Ковелі завершили реконструкцію ігрового залу комплексної ДЮСШ ім.Є. Кондратовича. Результатом ремонтних робіт став сучасний ігровий зал, який обійшовся у понад 1 мільйон гривень.

Про це повідомляє Телевізійний центр Ковель.

Етап кубка України з волейболу — перші змагання, які відбуваються в оновленому спорткомплексі на бульварі Лесі Українки. Те, що функціонери Федерації волейболу України вирішили провести такий турнір саме у Ковелі — також визнання того, які умови тут створили для учасників та глядачів змагань.

«Ми у федерації розглянемо можливість проведення в Ковелі тренувальних зборів наших збірних команд, а також змагань міжнародного рівня. Тут створено всі умови, до того ж Ковель має вигідне транспортне сполучення...», - сказав перший віце-президент Федерації волейболу України Олександр Бібер.

Примітно, що в складі дебютанта кубкових змагань і новачка вищої ліги вітчизняного волейболу — команди «Континіум-Ковель» грають і вихованки місцевої школи волейболу. «Це для нас, тренерів, свого роду реклама. Бо підуть дітки займатись. Подивіться, це ж європейський рівень. - розповідає тренер комплексної ДЮСШ з волейболу Володимир Полятичко.

Зручності та комфорт оновленого спортзалу вже оцінили сотні ковельчан — глядачі церемонії відкриття та перших ігор кубкового турніру волейболісток.

Невдовзі в комплексній ДЮСШ на бульварі Лесі Українки також завершать реконструкцію плавального басейну та шахового клубу, де тривають ремонтні роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У новому залі ковельської ДЮСШ відбувся кубок України з волейболу
09 жовтень, 2012, 09:14