Волинські військові на передовій – під постійними обстрілами терористів

Волинські військові на передовій – під постійними обстрілами терористів
Бойовики постійно обстрілюють позиції на Луганщині, де перебувають військовослужбовці 14-ї окремої механізованої бригади із Володимира-Волинського.

Про це повідомляє телеканал Україна.

Як тільки закривається пропускний пункт у Станиці Луганській, бойовики відразу дають про себе знати. Один із нещодавніх боїв тривав три години, бойовики гатили із важкого озброєння. Сліди тих обстрілів видно на асфальті – цілили саме у позиції української армії. Навколо все всіяне осколками. Один снаряд не вибухнув і застряг у бліндажі.

«Працював снайпер, і, як бачите, був РПГ. І воги прилітали сюди», - каже військовослужбовець 14-ї бригади Олександр.

Гатили із мінометів великого калібру. Українським солдатам довелося відкрити вогонь у відповідь із дозволеної стрілецької зброї. Лише потому противник відступив.

«Починаючи із сьомої години вечора, коли всі люди йдуть, вони (бойовики) починають діяти, починають нас провокувати», - розповів інший військовослужбовець 14 бригади.

А вдень над позиціями українців кружляють безпілотники. Зараз позиції терористів дуже вигідні, бо нагорі. Звідти видно все селище, тому бойовики у відведенні своєї техніки тут не зацікавлений.

Військовослужбовець 14-ї бригада Іван розповів: «Їхні позиції – за мостом, на горі, в селах – скрізь. Вони ведуть спостереження за нами, за нашими позиціями.»

Поки про розведення сил тут не йдеться, бо тижня тиші не було. Отож, відлік цього тижня розпочали наново. Якщо бойовики не гатитимуть по позиціях українських військових, то вони відійдуть на кілометр.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські військові на передовій – під постійними обстрілами терористів
17 листопад, 2016, 12:27