Зробили все, що могли, - районні медики про смерть дитини

Зробили все, що могли, - районні медики про смерть дитини
У територіальному медичному об’єднанні Любомльського та Шацького районів стверджують, що зробили все, що могли, аби оперативно надати допомогу 11-річному хлопчику, який помер в реанімації.

Про це повідомила заступник генерального директора ТМО Любомльського і Шацького районів з медичної частини Наталія Ліщук, - пише Волинь24.

«Дитина була доставлена до нас на приймальне відділення з Головного 14 листопада десь між 08:00 та 09:00. Відразу хлопчика оглянули невропатолог, педіатр, інфекціоніст. Він був у свідомості, але з парезом рук і ніг. Ми зробили все від нас залежне у цій ситуації. Нікуди його не клали - й оперативно реанімобілем доставили до Луцька. Щоб не втрачати час, тому що ситуація серйозна», - зазначає Наталія Ліщук.

Нагадаємо, в реанімації обласної інфекційної лікарні помер 11-річний хлопчик з попереднім діагнозом «гострий в’ялий параліч».

За цим фактом триває епідеміологічне розслідування.

У департаменті охорони здоров'я Волинської ОДА заперечують, що причина смерті 11-річного хлопчика ‒ поліомієліт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
О, я знаю Любомльську лікарню.Там не лікують там граблять і на той світ відправляють.Знайти когось в кабінеті туже тяжко.Зранку між відвідувачами бігають з чайниками, поки поп'ють чаю, розкажуть сни, то можна і на тому світові оказатись.А ще там е медексперт.Не дай Боже кому з ним мати справу.А РІДНИМ СПІВЧУТТЯ дай БОЖЕ ЙОМУ ЦАРСТВЕ НЕБЕСНЕ І ПРОСТИ ЙОМУ, БОЖЕ, ВСІ ГРІХИ.
Відповісти
Останні новини
Зробили все, що могли, - районні медики про смерть дитини
17 листопад, 2016, 17:08