Про заборону куріння в центрі Луцька розповідали з допомогою цукерок

Про заборону куріння в центрі Луцька розповідали з допомогою цукерок
До Міжнародного дня звільнення від тютюнопаління у Луцьку провели флешмоб.

Акція відбулася у центрі міста 17 листопада, - повідомляє Конкурент.

Акцію організувала Громадська рада при Волинській ОДА спільно з Луцькою міською радою, патрульною та муніципальною поліцією і Волинським центром здоров'я.

В рамках акції організатори роз'яснювали людям, що існує рішення міської ради, в якому йдеться про те, що центр міста повністю звільнений від куріння. Тобто на Театральному та Київському майданах, на вулицях Лесі Українки, Винниченка, Богдана Хмельницького, проспекті Грушевського і проспекті Волі заборонено курити. Як виявилось, ніхто з лучан чи гостей міста про це не знає. Тому міську раду проситимуть встановити відповідний інформаційний стенд, на якому можна було б прочитати про таку заборону.

«Ми вирішили, щоб привернути увагу людей, провести флешмоб, в рамках якого ми пропонуємо обміняти їхню цигарку на цукерку. Деякі люди просто втікали геть, казали, що вони нічого не знають про те, що тут заборонено курити», – розповіла член громадської ради при ОДА Мар’яна Сорочук.

Вона додала, що більшість курців вимагають від влади роз’яснень, де не можна курити. А також – облаштувати спеціальні місця для куріння. Адже оскільки умови для курців не створені, то і правил ніхто дотримуватиметься

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще облаштуйте місце для куріння, замість того щоб роботой займатись, міська рада приймає тупі рішення на які всім насрати
Відповісти
Останні новини
Про заборону куріння в центрі Луцька розповідали з допомогою цукерок
17 листопад, 2016, 15:49