Завтра під «Ягодином» - мирна акція протесту

Завтра під «Ягодином» - мирна акція протесту
Автомобілісти готують мирну безстрокову акцію протесту біля митного пункту пропуску "Ягодин".

Виїзд з Луцька запланували на 18 листопада о 6:30 від обласного драматичного театру.

Як повідомили організатори акції, їхні вимоги наступні: скасувати норми викидів Євро-5, при розмитненні б/у автомобілів, та зменшити мито для автомобілів, аби для українців стали доступними машини ввезені за кордону.

Крім того вони підтримують законопроект №4223 про внесення змін до статті 380 Митного кодексу України (щодо створення сприятливих умов для використання автомобілів з іноземною реєстрацією).

Організатори закликають автомобілістів приєднуватися до них. Акція - законна, відповідні органи попереджені.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як Ви вже задовбали. Активісти херові. Тільки шукаєте, як би де кого обманути. Ви голову включіть, кордон перетинаєте не тільки Ви (сигаретчики), там ще і нормальні люди з дітьми їдуть. До митниці: не впускайте взагалі ці корчі яким понад 10 років на територію України
Відповісти
смішно конрабандисти-"активісти" влаштовують протести - таке тільки у нас можливо
Відповісти
Я теж підтримую заборону ввезення "лахів" на колесах в Україну! А от на молодші авто варто знизити мито і спростити процедуру розмитнення!
Відповісти
всі коментарі написані однією людиною,певно. це не корчі, а нормальні автомобілі, корчі китайські =в нас в салонах. А організатори акції - молоці!
Відповісти
Як може бути 20 річний корч нормальним автомобілем??? Чи це просто тема під сигарети?? Там дирок багато в уих корчах, є де приховати. Тіль попривикали, в разі чого перекривати дороги. Ви про людей інших думайте, перестаньте бачити тільки себе.
Відповісти
Це все затіяли ті бариги, які заробляють на недолугих жлобах, продаючи їм документи від фіктивних іноземних фірм або оформлюючии тачки на підставних іноземних осіб. То вони бізнесом називають, впарюють, тіпа все законно, вішають локшину про стамбульську конвенцію і т.д.
А коли тих жлобів починають дьоргати і виясняється, що стамбульська конвенція для них не підходить (читайте розділ "С", ст.5 та 9), то починається кіпіш, протести, збори і головне, що вони не того тіпа дрюкають, який їм тачку проблемну впарив і набрехав, що все законно, а чомусь до держави діло мають, кордони перекривають.
Невже не зрозуміло, що якби ви були в законі, то вас би не дрюкали - бо не було б за що, а так ви всі дружно попадаєте під ст. 485 митного кодексу, раджу почитати, особливо покарання, яке чекає, щоб потім останні штани продавати не довелося.
Відповісти
Все правильно та аргументовано сказано. Да "активістів" - Вам ж дали можливість пригнати одне авто за зниженими ставками акцизів згідно закону 3258.. Чому не користуєтесь? Не вводьте людей в оману.
Відповісти
молодцы уважаю
Відповісти
Молодці активісти! Успіху ВАМ!А боти закрийте вже свої ї........
Відповісти
Хто тут ще кого обманює, боти заспокойтеся -ви тут більше всіх ахінєї пишете...
Відповісти
хто обманює? адвокат, партнер юридичної компанії "Юстерра"Богдан Ульчак, наприклад, який каже, що "Авто має бути зареєстроване за кордоном на резидента тієї країни, який виступив в ролі "держателя", а українець вписаний в техпаспорт як власник. Головне, щоб після закінчення року іноземець-"власник" не забув виїхати і в'їхати на територію України. Перетинати кордон на авто може лише він".
http://konkurent.in.ua/news/volin/5679/ak-v-ukrayini-legalno-yizditi-na-inozemnih-nomerah.html

А це перекручення рельного, бо чітко сказано:

транспортні засоби приватного використання повинні бути зареєстрованими на території, яка не є територією тимчасового ввезення, на ім'я особи, яка зареєстрована або постійно проживає
за межами території тимчасового ввезення, і ВВОЗИТИСЬ та ВИКОРИСТОВУВАТИСЬ особами, які ПОСТІЙНО проживають на такій
території (тобто, за межами території тимчасового ввезення).
Резидент (українець) хоч три рази вписаний у техпаспорт - нерезидентом від того НЕ СТАНЕ.

То хто бреше?
Відповісти