У нас не катастрофічно гидко, ‒ керівництво інфекційної лікарні Волині

У нас не катастрофічно гидко, ‒ керівництво інфекційної лікарні Волині
Заступник очільника Волинської обласної інфекційної лікарні Руслан Морочковський переконує, що хоча в приміщенні медичного закладу немає «євроремонту», проте «щоб все було аж катастрофічно гидке, то такого немає».

Про це він заявив у коментарі виданню Конкурент.

«Стіни обдерті, туалети гидкі, ліжка вузькі та старі», – писала у зверненні на сайті Єдиної системи місцевих петицій Катерина Карпюк 8 листопада.

Заступник головного лікаря погоджується, що стан приміщень у лікарні далеко не найкращий. І де-не-де, можливо, фарба на стінах обдерта. Проте суттєво покращити умови перебування можливості немає через відсутність належного на те фінансування.

«Євроремонтів в нас немає. Все залежить від відповідного фінансування. Стан приміщення зусиллями працівників відділень стараємося підтримувати хоча б у тому стані, в якому він є. Щоб не відбувалося руйнування», – розповідає Руслан Морочковський.

Однак лікар не погоджується, що умови в них аж настільки жахливі, як описує жінка. «Щоб все було аж катастрофічно гидке, то такого немає. Я розумію, що може очікували іншого», – зауважує він.

Заступник головного лікаря пригадує, що в одному з відділень, яке було в найгіршому стані, зробили ремонт. Однак, за рахунок благодійних коштів.

Щодо харчування, то заступник головного лікаря теж скаржиться на недофінансування. «Скільки держава виділяє грошей, стільки й закуповуємо харчування. До того всього залучають ще й благодійні кошти. Можливо, комусь і не вистачає. Так, дійсно, м'яса немає кожного дня. Переважно це на вихідні і на свята. Усіх влаштувати не можемо», – каже Руслан Морочковський.

Інформацію про те, що вечерю подають о 16:00 годині лікар спростовує. «За графіком вечерю подають о 19 годині. Так, щоб її давали в 16 годині, то таке навряд чи. Кухня так не працює. Працівники кухні не встигнуть зразу після обіду приготувати вечерю», ‒ зазначає він.

До слова, петицію Катерини Карпюк вже підписали 338 осіб з 300, тому міська рада найближчим часом зобов'язана надати на неї відповідь.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема господаря в лікарні,от і все!
Відповісти
непрофесійні бариги, примушують купувати бліцеф замість того самого цефтріаксона, який в 10 разів дорожчий і брешуть,що він кращий
Відповісти
Бреше
вечерю приносять в 16.00
прибирають погано
туалети не змивають
лікарі наглі і непрофесійні
стан - кошмарний
Відповісти
цей заклад не в підпорядкуванні міської ради
Відповісти
Останні новини
У нас не катастрофічно гидко, ‒ керівництво інфекційної лікарні Волині
17 листопад, 2016, 17:50