Клімчук вважає, що Гузь незаконно поширює його фото

Клімчук вважає, що Гузь незаконно поширює його фото
Голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук подав до суду на кандидата від Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Ігоря Гузя із вимогою заборонити розповсюджування його виборчої агітації.

Як повідомили у прес-службі кандидата в народні депутати України Ігоря Гузя, волинський губернатор Борис Клімчук подав позов до суду на Ігора Гузя із вимогою вилучити агітаційну продукцію Гузя, де, на думку Клімчука, незаконно використовується його фото.

Клімчук у судовому позові просить суд «визнати моє право на зображення порушеним незаконними діями Гузя Ігоря Володимировича щодо відтворення та розповсюдження на виборчих листівках фотографії з моїм зображенням без моєї згоди», а також «зобов’язати Гузя знищити виготовлені агітаційні листівки, на яких розміщені без моєї згоди фотографії з моїм зображенням».

Як запевняють у прес-службі Гузя, цей фотознімок був зроблений журналістом газети «Об’єднана опозиція», в робочий час, на робочому місці голови ОДА – в приміщенні облдержадміністрації.

«Тому ніяких додаткових погоджень чи дозволів на опублікування цього фото не потрібно», - пояснюють у Гузя.
Фото, за поширення якого Клімчук подав до суду на Гузя
Фото, за поширення якого Клімчук подав до суду на Гузя

Через це у штабі опозиційного кандидата роблять висновок, що «такими надуманими звинуваченнями влада намагається завадити опозиційному кандидату Ігорю Гузю вести свою виборчу кампанію та розчистити шлях до Верховної Ради своєму протеже – Степану Івахіву – олігарху, який став депутатом обласної ради по списку Партії регіонів».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проблема в тому, що команда Гузя вже поширила ці листівки по округу тиражем 100 000 екземплярів. І що тепер? Гузь має ходити по хатах і нищити свож ж біографію? Цирк на дроті!

Клімчук вже зовсім здурів, діду немає чим зайнятись як судитись за якусь там фотографію.
Відповісти
Баріска правий :-)
Це так само, як взяти фото гузя на фоні геїв і використовувати в агітації, ніби він в них головний. І те, що він можливо якраз в цей момент тих геїв сварив - ніхто не зрозумів би.
Так що, не надо гнать :-)
Відповісти
Очевидно Івахів добре заплатив Клімчуку, щоб той трохи відволік Гузя.
Відповісти
Барис, ти нє прав!
Відповісти
Останні новини
Клімчук вважає, що Гузь незаконно поширює його фото
09 жовтень, 2012, 10:27