Луцькі волейболістки довідалися про суперника у півфіналі Кубка України

Луцькі волейболістки довідалися про суперника у півфіналі Кубка України
Суперником волейбольного клубу «Волинь-Університет-ОДЮСШ» у півфіналі жіночого Кубка України стане тернопільська «Галичанка».

Жеребкування провели 17 листопада, - повідомляє інформагентство Волинські Новини.

Луцькій жіночій волейбольній команді «Волинь-Університет-ОДЮСШ» дістався принциповий суперник – тернопільська «Галичанка». Матчі відбудуться в тернопільському залі, про який наставник лучанок Богуслав Галицький неодноразово негативно відгукувався.

«Матчі в Тернополі завжди складаються важко для нас. Коли переходиш із залу, який відповідає міжнародним стандарт, в зал, який за розмірами не відповідає вимогам чемпіонату України, звісно дуже складно до нього пристосуватися. Зал і низький, і вузький. В такому залі, хто сильніше б’є, той і виграє. Нашій команді, яка грає в більш класичний волейбол, з використанням високих передач, в такому залі дуже складно», - пояснив тренер.

Заплутана цього сезону й статистика очних зустрічей команд. На товариському турнірі в вересні в Тернополі лучанки поступились господаркам. Перший тур Суперліги ВК «Волинь» теж зустрів в Тернополі, тоді суперники обмінялися перемогами. А от у груповому етапі Кубка підопічні Богуслава Галицького в домашніх стінах не залишили шансів тернополянкам. В цьому світлі шанси суперників виглядають рівними.

В іншій парі в спорткомплексі «Олімп» в Южному зіграють місцевий «Хімік» та вінницький «Білозгар». Обидві півфінальні зустрічі заплановано на 3-4 січня наступного року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі волейболістки довідалися про суперника у півфіналі Кубка України
17 листопад, 2016, 21:17