Луцький депутат: «Наша проблема в тому, що ми не вміємо економити»

Луцький депутат: «Наша проблема в тому, що ми не вміємо економити»
Депутат Луцької міської ради Євген Ткачук каже, що утеплення будинків дозволяє зекономити до 40%.

"Наша проблема в тому, що ми не вміємо економити. Так, зараз у місті житловий фонд доволі старий, а тому варто більше уваги приділяти енергозбереженню. Завдяки владі зараз Луцьк співпрацює з НЕФКО ТА ЄБРР, тож чималі європейські кошти виділяються саме на це", - висловився він у інтерв'ю газеті "Волинь.Справедливість".

"Для прикладу: торік в мікрорайоні ЛПЗ з моєї ініціативи було 7 теплових лічильників та два теплові пункти. За рік люди зрозуміли, що це справді працює й вони можуть економити до 40 %. Зараз потрібно доносити до всіх, що необхідно утеплювати будинки, ставити пластикові вікна. Вклавши один раз, можна зекономити протягом наступних десятиліть".

"Звісно, добре, коли є й відповідні програми. Зараз багато в цьому плані робиться для навчальних закладів", - мовив депутат.

ЧИТАТИ ІНТЕРВ'Ю ПОВНІСТЮ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось його забагато вже...
Відповісти
Для чого економити?Минулого опалювального сезону у нас була субсидія.Ми живемо в приватбудинку.Щоб економити- переіхали до дочки, а витрачали газ тільки на підтримання системи.Пенсіонери.І зараз нам субсидіі немае, а зекономили більше 10 000 гривень.В травні вони пропали з квитанціі хоч за воду не пропали.От і зекономили.
Відповісти
Я за двома руками за збереження енергоресурсів,але скажіть будь ласка як самотньому пенсіонеру поставити газовий лічильник?Я вже не кажу про утеплення будинку.Це на межі фантастики.Без державної програми толку не буде.Ті ,що мають гроші купують квартири в новобудовах.В хрущовках живе бідота.
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат: «Наша проблема в тому, що ми не вміємо економити»
18 листопад, 2016, 20:48