На Волині жінка через суд забрала машину

На Волині жінка через суд забрала машину
Після розбійного нападу на помешкання у Ковелі поліцією було зупинено «Ford Transit», який виконував буксирування автомобіля «Mazda», з реєстраційним номером польського міста Люблін, власником якого є громадянин Республіки Польща.

При огляді в «Ford Transit» виявлено та вилучено дві балаклави, чотири рації марки «Baofeng UV-5R», три навушника, ніж та чохол для нього, робочі рукавиці, два мобільні телефони з картками різних операторів мобільного зв’язку, костюм з камуфльованої тканини та чотири велосипеди, - пише Ковель.ua.

Потерпіла чітко вказала, що впізнає у водієві автомобіля «Mazda» одного з нападників – знайомого її чоловіка. І хоч той свою причетність до злочину заперечував, йому було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів. Накладений був також арешт на затримане майно, в тому числі на «Ford Transit».

Згодом власниця автомобіля «Ford Transit» звернулась Ковельського міськрайонного суду з клопотанням про скасування арешту, мовляв, її машина не є знаряддям вчинення кримінального правопорушення.

У судовому засіданні було встановлено, що всі необхідні слідчі дії з транспортним засобом проведені, тому суд ухвалив скасувати арешт на «Ford Transit» та негайно повернути його власниці.

Іншою ухвалою суду скасовано арешт на чотири велосипеди, хоча власник майна просив повернути йому дві балаклави, чотири рації марки «Baofeng UV-5R», три навушника та інше майно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Фото зими в Шацьку
18 листопад, 2016, 11:27
На Волині жінка через суд забрала машину
18 листопад, 2016, 11:19