У Володимир-Волинському гроші контрактникам не виплачують

У Володимир-Волинському гроші контрактникам не виплачують
Нещодавно стало відомо, що Володимир-Волинський – єдине місто в області де не передбачена одноразова матеріальна допомога для тих, хто укладає контракт зі Збройними Силами України.

Нагадаємо, з 2016 року Міністерство оборони вирішило комплектувати ЗСУ виключно військовослужбовцями за контрактом. Отже, як заохочення, у різних містах України, громадянам, які укладають контракт зі ЗCУ, видають одноразову матеріальну допомогу у розмірі кілька тисяч гривень, - про це пише Володимир.медіа.

Ще навесні рішення про виплату матеріального заохочення ухвалили у Любомльському, Горохівському, Камінь-Каширському, Маневицькому та Локачинському районах.

В інших містах області депутати теж поставилися із розумінням до питання набору на контрактну службу і ухвали рішення про фінансові заохочення для бажаючих підписати із ЗСУ контракт. У Володимирі-Волинському питання про матеріальне заохочення контрактників не піднімалося на жодному сесійному засіданні.

І це при тому, що нині у Володимирі-Волинському формується нова військова частина протиповітряної оборони й усіх бажаючих запрошують на службу за контрактом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимир-Волинському гроші контрактникам не виплачують
18 листопад, 2016, 13:38