На луцькому вокзалі бездомні пограбували «товариша по чарці»

На луцькому вокзалі бездомні пограбували «товариша по чарці»
Мешканця міста Дубно пограбували безпритульні після спільного вживання алкоголю.

Про це повідомляє інтернет-видання Волинь 24.

Так, 17 листопада близько 21:00 черговий екіпаж «Самооборони» в залі очікувань на залізничному вокзалі побачив двох чоловіків ‒ ті просто на сидіннях розпивали горілку. На прохання припинити порушення, вони слухняно заховали пляшку та закуску.

Один із чоловіків розповів, що він ‒ мешканець міста Дубно і планує в той же вечір повернутися додому. На зауваження, що з залізничного вокзалу він у Дубно не доїде, повідомив, що переночує там, а вранці відправиться на автовокзал.

«Тим більше гроші на горілку у мене ще є!» – і підморгнув товаришу. Той, як виявилося, щойно з дідусем познайомився. У старому одязі і неголений, був схожий на безхатченка. І в вокзальному «антуражі» підозр особливих не викликав», ‒ йдеться в публікації.

Приблизно о третій ночі на пульт 102 надійшов виклик про пограбування на залізничному вокзалі. Патрульні із «Самообороною» прибули на місце. В залі очікувань сидів п’яний і заплаканий знайомий вже активістам чоловік.

«Я тільки пішов в туалет. Ще не виср....ся. І удар! І в угол. І десь два рази так! Дєньгі отдай! Кажу - які дєньгі? Дєньгі я сказав гані! Каже - не вийдеш. А шо він винімав?.. Шось чорт його знає... Чи ножа, чи шо. Каже: ти отсюда не вийдеш. І коли я вибіг вони он туди поп...дили. І всьо...», ‒ розповів він.

Чоловік описав грабіжників. Обидва – десь 50-річного віку. Вкрали 500 гривень.

За описом поліцейські в одному з грабіжників впізнали «місцевого» вокзального бездомного. Стали шукати – і невдовзі зловили його на проспекті Грушевського. Чоловік розповів, що після вдалої «операції» вони разом з новим знайомим найняли таксі і поїхали у центр Луцька. Там десь роздобули «чекушку», випили, поплічник дав бездомному 10 гривень і зник. Той, в свою чергу, купив в аптеці пляшечку настоянки глоду.

Грабіжника поліція затримала і повезла «оформляти» у міськвідділ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: грабіж
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На луцькому вокзалі бездомні пограбували «товариша по чарці»
18 листопад, 2016, 15:53