Вчена рада СЄНУ сумнівається у правдивості диплому Кравчука

Вчена рада СЄНУ сумнівається у правдивості диплому Кравчука
Учена рада Східноєвропейського національного університету імені Лесі України подала заяву до суду щодо визначення правдивості диплома кандидата у народні депутати у виборчому окрузі № 22 (Луцьк) Петра Кравчука.

Про це під час прес-конференції 9 жовтня повідомив Петро Кравчук.

Він зазначив, що йому телефонували з секретаріату Луцького міськрайонного суду і повідомили про таку заявку. Її змісту, як і дати Кравчук поки не знає, адже жодних матеріалів по справі йому не надали.

Відомо лише те, що вчена рада СЄНУ сумнівається у достовірності диплому про вищу освіту.

Кравчук каже, що здобував у цьому вузі післядипломну освіту. Окрім нього, закінчував ще два вузи. А звинувачування у недостовірності диплому, які йому закидали неодноразово, заперечує.

У секретаріаті СЄНУ виданню ВолиньPost підтвердили, що вчена рада дійсно розглядала питання про достовірність диплому Кравчука.

Нагадаємо, що ректор СЄНУ Ігор Коцан є довіреною особою кандидата у нардепи конкурента Петра Кравчука по покругу - Ігоря Палиці. До того ж Палиця є головою Наглядової ради університету.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та ви тільки подивіться на це обличчя, на ньому ж написано три вищих освіти.
Відповісти
напевно прийдеться весь ректорат і деканів цього задрипаного продажного універу звільнити. бо те що вони роблять - це удар по освіті і плазунство перед олігархом
Відповісти
Продажний для тих, хто платить. А свиня всюди болото знайде.
Відповісти
Все дуже просто, як два пальці запісяти. Перший "диплом" Кравчука, як ніби то виданий Львівською політехнікою, фальшивий, за що він був звільнений з посади заступника міністра транспорту і зв´язку і мав за це відповідати по статті ККУ, але допомогла терміново оформлена "інвалідність" і, відповідно, амністія. Оскільки друга і третя освіти набувались на основі подання першого диплому, то і ці дипломи фальшиві. Післядипломна освіта здобувається на основі попередньої освіти, а не на посвідченні тракториста. Це зрозуміло навіть їжаку, а Кравчуку і його оточенню не зрозуміло. Тому сьогодні питання "освіти" Кравчука знято і суд, який має відбутись - порожня формальність і останній гвіздок в труну кар’єри цього підступного брехуна. Справа не містечкова, а глобальна: як тракторист, вантажник і кочегар міг керувати службою автодоріг України і займати посаду заступника міністра транспорту? До чого ми прийшли? Сьогодні про це прочитає молодь і поставить сама собі запитання: навіщо в такій державі вчитись?
Відповісти
запісяти два пальця просто, факт. Але цікавить інше. Якщо ви стверджуєте, що була кримінальна справа, суд, призначене покарання тазвільнення від нього через амністію в біографії кандидата мало би вказуватись, що він притягався до кримінальної відповідальності. Але цього не має, ЦВК такі речі ну мало би перевірити, тим паче, що це не складно. Або просто ваш комент брехня?
Відповісти
Ну що за бовдури в тій опозиції, ну невже нема нормального кандидата? Чим думають, просруть все що можна!
З ТАКИМ ВОНЮЧИМ ШЛЕЙФОМ, ГОТОВА ТУШКА ДЛЯ УВІКНУТОЇ РАДИ.
Відповісти
Цей "вонючий шлейф" - не від Кравчука, а від продажності мас-медіа. При бажанні такий шлейф можуть зробити будь-кому, або хто гроші платив. А готова тушка - це Палиця, який показав себе тушкою уже зараз, голосуючу разом із регіоналами.
Відповісти
Та скільки ж можна говорити, автору соромно має бути. Колишній ВНУ тепер має скорочення "СНУ", яке затверджене спочатку наказом по університету і вже більше тижня як затверджено прем’єр-міністром. Коли вже можна буде побачити хоча б заголовки без помилок...
Відповісти
Мати три фальшиві дипломи, то можна з того сорому не лише два пальці запісяти, а й навалити повні штани.
Відповісти
Не СЄНУ, а СНУ - тому Східноєвропейський одне слово.
Відповісти
Останні новини
Вчена рада СЄНУ сумнівається у правдивості диплому Кравчука
09 жовтень, 2012, 13:36