В Ужгороді п’яний священик прокляв патрульних

В Ужгороді п’яний священик прокляв патрульних
В Ужгороді екіпаж ужгородських патрульних зупинив автомобіль BMW X5 за порушення ПДР.

Під час спілкування з водієм та перевірки документів один з пасажирів почав поводити себе агресивно, чіплявся за форменний одяг патрульних, заважаючи їхній роботі, нецензурно висловлювався та спробував залишити місце події, ‒ повідомляють у прес-службі поліції.

Через невиконання законних вимог та злісну непокору патрульні змушені були застосувати до чоловіка кайданки. Водія та пасажира затримали. Обидва мали ознаки алкогольного сп’яніння. Нетверезий стан громадян підтвердив і висновок лікаря.

Вже в обласному наркодиспансері агресивний пасажир повідомив правоохоронцям, що є священником. У міськвідділі на чоловіків полісмени склали протоколи за злісну непокору законному розпорядженню поліцейського та на водія адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Рішення у справах прийме суд.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
От після таких сюжетів і думаеш;'' іти на сповідь до священника чи тихенько посповідатися самому перед БОГОМ''.А БОГ каже;'' прийму сповідь через рукоприкладного священника''.І що робити?Мабудь, це вже антицихрит до нас іде через таких священників.БОЖЕ, ІСУСЕ ХРИСТЕ, СИНУ БОЖИЙ, ПРОСТИ МЕНЕ ГРІШНУ.АМІНЬ.
Відповісти
Отакі то православні ті "служителі" Божі. Не раз стикався з такими лицемірами, в церкві святі, а за межами храму і бухають, і по дівках соваються. Розчаровуюся я все більше у православній вірі.
Відповісти
Розкажу одну історію, де був свідком. Приблизно 2004 – 2005 р. ми після роботи з колегами вирішили відпочити біля води в Теремно, зайшли, купили горілки, пива, закусити і присіли біля ставка. В кроках 10 від нас замітили 2 чоловіків з великими хрестами на шиї. Не буду описувати все, почну з головного, через годину один з тих чоловіків підійшов до нас і запитам, чи в нас немає ручки чи олівця, щоб щось записати... В нас такого нічого не було і я запропонував йому випити з нами, налив повний пластмасовий стакан (200 гр.) горілки і такий же пива, щоб запити )))) Чоловік не відмовився, випив за один раз горілку і запив пивом. Розговорившись з ним, до нас підійшов і другий, аналогічна процедура з випивкою… Посидівши на березі ми вирішили охолодитись в воді, вони також пішли з нами. У воді, один з тих чоловіків розмовляв з моїм товаришем і за декілька хвилин товариш різко вийшов з води… Коли я поплавав і вийшов на берег, він мене відізвав у бік і повідомив, що той, з ким він розмовляв у воді почав його трогати за я…ця. )))))) Як виявилось пізніше, це були два кума, «батюшки» з Луцького району….
Ось такі у нас слуги Господа !!!
P.S. Дивлячись як ростуть церкви у місті, уже навіть не сумніваєшся, що це звичайний бізнес, який не оподатковується ((((((((((((((
Відповісти
Останні новини
В Ужгороді п’яний священик прокляв патрульних
18 листопад, 2016, 17:16