На всіх «швидких» не вистачить: як Луцьк відгуляв День студента

На всіх «швидких» не вистачить: як Луцьк відгуляв День студента
Студентське свято, як правило, відзначається підвищеною кількістю «надзвичайних ситуацій» через надмірну кількість вживання спиртного.

17 листопада 2016 року не стало винятком, ‒ пише Волинь24.

Власкор видання вечір і ніч студентського свята провів, спостерігаючи за роботою патрульної поліції та групи швидкого реагування «Самооборони Волині».

НЕ ПОДІЛИЛИ ДІВЧИНУ

Близько 21:00 у дворі «худого» будинку на Володимирській,77а стали конфліктувати дві компанії студентів. Вони спеціально для відзначення свята зняли тут квартири.

Дівчина з однієї компанії зайшла до знайомих привітатися – у квартиру, де гуляла інша компанія. Їй запропонували залишитися і святкувати з новими знайомими. Невідомо, чи пристала на пропозицію гостя, але на неї точно не пристали хлопці з її компанії.

В результаті – бійка, у якій, крім хлопців, дісталося і дівчині, якій травмували голову. Патрульні та «Самооборона», які прибули на місце, розборонили гуляк. Після словесної перепалки народ втихомирився. Зрештою і заяви писати один на одного учасники бійки передумали.

Чи то з власної ініціативи, чи то на «прохання» власників квартир винуватці свята, дехто з синцями й усі в поганому настрої, роз’їхалися в різні боки.

«МАХАЧ» НА ДАНЬШИНА

Екіпаж поліції, патрулюючи місто, помітив на вулиці Даньшина, як якісь молоді люди «кучкуються» в кількох місцях. З уривків розмов стало ясно: назріває масова бійка.

На місце прибули ще два екіпажі «Самооборони» і патрульні. За кілька хвилин в провулку зібрався гурт молодиків – близько 30-ти осіб. Стали шарпатися. Утім, до серйозної потасовки не дійшло: втрутилися правоохоронці.

Щоправда одному «бійцю» таки встигли розбити носа.

ДЕНЬ СТУДЕНТА «В ЧАС НОЧІ»

Цього вечора багатьом студентам не пощастило потрапити до «пітєйних» закладів чи нічних клубів – у більшості був стопроцентний аншлаг ще й довжелезні черги на вході.

Але на те воно й свято, що можна відсвяткувати будь-де – було б з ким. Одна з компаній вирішила відзначати свято просто в дворі будинку на проспекті Грушевського. Щоправда, студентські сміх і крики, ще й о першій годині ночі, не дуже подобалися мешканцям навколишніх будинків.

Хтось наскаржився на 102. До двору завітали самооборонівці, які попросили молодь перестати шуміти, прибрати за собою і розійтися. Студенти трапилися слухняні – зробили усе, що просили, ще й вибачилися.

СВЯТО В ДУШІ – ШИШКА НА ЛОБІ

Близько другої ночі увагу «самооборонівців» привернула «швидка», яка під’їхала до нічного клубу групу HOLLYWOOD. Виявилося, молода дівчина, перебравши спиртного, гепнулася об підлогу головою. Відбулася величезною гулею і, можливо, струсом мозку.

Охоронець клубу, флегматично спостерігаючи як дівчині на «непевних» ногах допомагають потрапити до «швидкої», сказав: «Там, всередині, половина таких… На всіх швидких не вистачить».

ПАРТИЗАН» БІЛЯ ШАЙБИ

Свідомі громадяни повідомили поліцію про бійку неподалік нічного клубу «Колізей».

Патрульні прибули туди за лічені хвилини, але застали лише одного хлопця. Той сидів, вимазаний болотом, плювався кров’ю і тримався за пошкоджену ногу. Втім, вперто стверджував, що «просто впав», а ніколи бійки тут не було і близько. Від медичної допомоги відмовився.

«РОЗОЧКА» НА ЗАПРАВЦІ

Уже близько п’ятої ранку сталася бійка на заправці WOG, що на проспекті Відродження. Загалом кафе на цій АЗС – традиційне місце «доганяння» для відвідувачів нічного клубу «Колізей». Коли «Шайба» закривається, усі охочі йдуть на WOG.

Історія замовчує причину конфлікту між хлопцем і дівчиною з одного боку і компанією з трьох дівчат з іншого. Достеменно відомо тільки одне: в якийсь момент дівчина (та, що у товаристві хлопця) гепнула одну з трьох опоненток пляшкою по голові.

Кістка витримала, але з розсіченої шкіри полилася кров. Підступна пара накивала п’ятами. І розповідати правоохоронцям про конфлікт та чекати «швидку» лишилося троє дівчат.

Вони стверджували, що втікачі – обоє «ще ті штучки». Дівчина вправно орудує пляшкою, а хлопець, мовляв, теж розпускав руки і бився.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бухать менше потрібно і дивитись за своїми друзями!
Відповісти
это пизд*ки по 18-20 лет..забейте на них.. они сами себя уничтожат
Відповісти
Останні новини
На всіх «швидких» не вистачить: як Луцьк відгуляв День студента
18 листопад, 2016, 21:15