У Луцьку відкрили новий магазин «Сирне королівство»*

У Луцьку відкрили новий магазин «Сирне королівство»*
У Луцьку на вулиці Рівненській, 107 відкрили магазин мережі «Сирне королівство». Тут любителі сиру можуть знайти десятки видів улюбленої страви, вин та вишуканих солодощів, а також аксесуари для сиру. У магазині відвідувачі у неповторній атмосфері можуть дегустувати сири та отримати кваліфіковані поради щодо поєднання їх із винами чи соусами.

Відкриття відбулося 18 листопада.

На відкриття магазину у Луцьку завітав і співзасновник мережі «Сирне королівство» Денис Приймягі. Луцький магазин став 27 закладом мережі, яка встигла зарекомендувати себе на ринку з особливого боку – тут навчають європейської культури споживання сиру.

«Фішка» магазину – атмосферність та можливість спробувати абсолютно будь-який сир, який є в асортименті. Окрім того, тут вам порадять, який сир краще поєднати із конфетюром, а який із гірчицею.

Денис Приймягі
Денис Приймягі


До слова, у «Сирному королівстві» можна знайти десятки сирів різного віку та смаку - від солодких до гострих, сири зберігаються на відкритих полицях за голландською методикою. У закладі клієнтам не лише пропонуватимуть спробувати сир, а допоможуть правильно нарізати, розкажуть, із чим ідеально поєднується кожен вид сиру, та зрештою, навчать формувати сирну тарілку.

«Це перший у Луцьку атмосферний магазин, де кожен зможе знайти для себе щось нове у смаках, поєднаннях та гастрономічних враженнях», - каже Приймягі.



Наймолодші сири, які можна знайти у магазині, мають вік 4 тижні, окрім сирів-фреш, найстарішому - 5 років. Кожен сир – особливий. До прикладу, тут є суперсири, які виготовляють не із сирної крупи, а із сироватки. Привертають увагу й насичені кольорові сири, які виготовляють у Голландії за іспанською технологією песто.

«Є песто по-генуезьки – зелений, песто по-сіцилійськи – червоний та песто із додаванням лаванди – синій. Є й фіолетовий сир із лавандою», - розповів Приймягі.

Співвласниця магазину Юлія Скулінець каже, що у Луцьку поки не було закладів подібного формату.

Юлія Скулінець
Юлія Скулінець


«Вся наша родина любить сир. Одного разу ми стали гостям «Сирного королівства» і нам дуже сподобалося, особливо подача та атмосфера магазину», – розповіла Скулінець.

У магазині сир та вина до душі зможуть знайти як просто любителі сиру, так і справжні гурмани. Тут є сири з Голландії, Швейцарії, Франції, Норвегії, Іспанії та Великої Британії.

Окрім сиру та вина, у магазині є безліч соусів, гірчиць, які дозволяють створювати цікаві поєднання. У магазині також можна знайти іспанський шоколад, рублену смородину в йогурті із білим шоколадом, горішки із перцем чилі чи васабі, грісіні та аксесуари для сиру тощо.



Після офіційного відкриття гостей запросили на сирну дегустацію. Приймягі розповідав гостям про кожен вид сиру та радив, із яким з вин краще куштувати. Гості відкриття послухали й поради щодо створення особливих сирних тарілок. Опісля чимало із них вирішили купити сир додому, аби порадувати надзвичайними смаками своїх рідних.

Лучанка Тетяна Шевчук розповіла, що допомагала шукати приміщення для магазину, тож прийшла й на відкриття. Піти звідси з порожніми руками жінці не вдалося- після дегустації вона купила рожевий сир.

«Я люблю сири. Цей магазин високого рівня, до того ж це щось нове у Луцьку. До речі, я дуже задоволена дегустацією. Сир взяла, будемо пробувати. Раніше вони були нашими клієнтами, а тепер ми станемо їхніми», - додала Шевчук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Купити гірчицю з журавлиною за 129 грн.зможе кожен пересічний українець,а сир по 500 чи будуть знижки.
Відповісти
Ось і луцьким ІТшникам буде куди ходити купувати сири по 500 грн.
Відповісти
Вчора була на відкритті, все було чудово! Ці неймовірні сири-це просто вибух смаків! Так,це продукт не на кожен день,але ж так інколи хочеться чогось смачненького.. Обов'язково прийду ще.
Відповісти
Стрьомно йти в магазин у аварійному будинку. Може бути останній похід за сиром... Цікаво коли брали і радили приміщення хтось хоч заїкнувся що будинок розсипався вже і все на соплях там тримається. Та і загалом розташування невдале. У тому районі людей зі статками обмаль.
Відповісти
Я в нашому місті схожі сири бачив у Wine Time, так що це не перший магазин такого роду.
Відповісти
Розсташування і дійсно- не дуже вдале.
Кому туди ходити чи їздити?
Ідея магазину - супер!!!
Надіюсь, що знайдуть більш краще місце.
Відповісти
Вяга хэа новина. Отмываем теневые деньги в Украине.
Відповісти
зависокі ціни, дорожче ніж у Львові в центрі міста.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку відкрили новий магазин «Сирне королівство»*
19 листопад, 2016, 09:00