Пояснили, що в небі над Луцьком робив військовий літак

Пояснили, що в небі над Луцьком робив військовий літак
Екіпаж винищувача МиГ-29 зі складу 114-ї бригади тактичної авіації (аеродром Івано-Франківськ) здійснив перевірку функціонування радіолокаційних засобів Луцького військового аеродрому, зробивши кілька ефектних проходів над аеродромом з виконанням подвійних "бочок" і повернувся на базовий аеродром в Івано-Франківську.

Про це повідомили в групі волинських авіалюбителів "ОВАЛ".

"Зазначимо, що це був не звичайний обліт аеродрому. Але до отримання повної інформації ми нічого не розголошуватимемо. Скажемо лише одне - нині на військовому аеродромі в м. Івано-Франківськ триває льотно-методичний збір льотчиків винищувальної авіації зі всієї України, а саме з трьох бригад, на озброєнні яких стоять легкі фронтові винищувачі МиГ-29 - 114-ї (аеродром Івано-Франківськ), 40-ї (аеродром Васильків у Київській області) та 204-ї (виведена з аеродрому Бельбек в Криму на аеродром Кульбакіно (Миколаїв)). І сьогодні він не закінчився", - кажуть в організації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що за маячня: як могла бути виведена авіабригада із Криму, якщо Крим Росія захопила? Чи Росія (готуючи агресію проти України), захопивши аеродром Бельбек, дозволи Україні після захоплення аеродрому забрати звідти бойові літаки? Щось це абсолютно не свідчить пропідготовку агресії (значно логічніше було б не віддавати Україні вже захоплені винищувачі щоб послабити і так діряву вітчизняну систему ППО.) Тому я і питаю: що за маячня, які винищувачі з Криму, хтось може дати хоч якесь зрозуміле пояснення?
Відповісти
хто думкою багатіє! Підюджуючі тим часом прибрали майно і тепер елітики нациї.
Відповісти
Останні новини
Пояснили, що в небі над Луцьком робив військовий літак
18 листопад, 2016, 19:38