Пояснили, чому у центрі Луцька вирили ями

Пояснили, чому у центрі Луцька вирили ями
У Луцьку обрив кабелю контактних мереж ускладнив на початку тижня рух тролейбусів. Тож комунальникам довелося вирити кілька ям поряд з дорогою, яка простягається уздовж вулиці Словацького, що за Драмтеатром.

Про ремонтні роботи розповів директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк, - інформує Конкурент.

Як виявилося, у тому місці порвало кабель, котрий постачає електроенергію на контактні мережі, з якими з'єднані тролейбуси. Несправність мережі, таким чином, ставила під загрозу рух громадського транспорту Луцьком.

Ігор Грицюк зауважив, що повної зупинки тролейбусного руху в місті вдалося уникнути через функціонування додаткових електромереж.

Основна причина таких аварій, стверджує керівник підприємства – застарілість мережі. Мовляв, луцькі кабелі лежать під землею вже більше 40 років. Це при тому, що їхній гарантійний термін – 35 років. Раніше, пригадує посадовець, такий ж випадок трапився на вулиці Парковій.

Там несправність вдалося ліквідували. Зазвичай такі роботи тривають 1-2 дні. Проте на ділянці вулиці Словацького вони дещо затяглися через складність пошуку електромережі.

Зі слів керівника ЛПЕ, роботи повинні були завершити в п'ятницю. А з понеділка, пообіцяв Ігор Грицюк, ями засиплять і повернуть до первинного стану бруківку.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.