У Луцькраді відповіли на вимоги заборонити забудову «Журавлиного болота»

У Луцькраді відповіли на вимоги заборонити забудову «Журавлиного болота»
У Луцькій міській раді відповіли на електронну петицію щодо заборони будівництва у центральному парку.

Про це йдеться на сайті Єдиної системи петицій, - пише ВАР.

Нагадаємо, що лучанин Геннадій Хомутінкін у розділі «Благоустрій міста та будівництво» підняв проблему будівництва багатоповерхівки в Центральному парку Луцька.

За словами чоловіка, завдяки махінаціям з боку чиновників Луцької міської ради на так званому «Журавлиному болоті», яке знаходиться біля центрального входу в парк імені Лесі Українки справа, збираються будувати декілька багатоповерхових будинків.

Петицію підписали 355 осіб з 300 необхідних, тому її розглянули у міськраді.

За словами першого заступника міського голови Тараса Яковлева, проект детального плану району вулиці Глушець -Паркова доопрацюють і результати повідомлять на сайті міськради.

«Відповідно до рішення міської ради від 31.03.2014 № 57/30 «Про затвердження плану зонування міста Луцька» управлінню містобудування та архітектури разом з управлінням капітального будівництва було доручено організувати розробку детального плану району вулиць Глушець–Паркова.

Даний детальний план розроблено Волинською філією ДП УДНДІПМ «Діпромісто» ім. Ю.М. Білоконя, який було винесено на розгляд архітектурно-містобудівної ради.

Відповідно до протоколу №4 від 25.10.2016 року засідання ради вирішено доопрацювати даний детальний план із врахуванням зауважень та будівельних норм і правил, та повторно винести на розгляд архітектурно-містобудівної ради.

Інформація щодо проекту детального плану району вулиці Глушець–Паркова буде розміщена на сайті міської ради в розділі «Оголошення» та в приміщенні Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку», – йдеться у відповіді посадовця.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцькраді відповіли на вимоги заборонити забудову «Журавлиного болота»
19 листопад, 2016, 02:22