Партія Саакашвілі: у Києві збереться відкрита Рада

Партія Саакашвілі: у Києві збереться відкрита Рада
Екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі анонсував проведення 27 листопада у Києві відкритої Ради "Руху нових сил".

Про це пише Українська правда з посилання на сторінку Саакашвілі у Facebook.

У повідомленні не вказується, чи дане об'єднання є політсилою. При цьому Саакашвілі зазначив, що збори відбулися 19 листопада у Києві "під пильним наглядом СБУ".

"Близько сотні представників ініціативних груп з усієї України зібралися в нашому офісі. ... Наша зустріч проходила під пильним наглядом СБУ, ... Ми дали старт роботі у кожному регіоні України. Спільно вирішили: ми – "Рух нових сил", бо саме слово "рух" відображає все, що ми робимо, воно символ змін, символ перемоги", - заявив він.

Також Саакашвілі додав, що хоче "запросити всіх, хто готовий до командної роботи, активістів і союзників прийти 27 листопада о 13.00 до пам’ятника В’ячеславу Чорноволу у Києві (Музейний провулок) на відкриту Раду" та запросив "представників усіх демократичних політичних сил приєднатися".

"Ми розпочинаємо кардинальну зміну влади в країні. У другу річницю невдалої роботи парламенту ми оголосимо наші вимоги і розпочнемо оновлення політичної еліти за допомогою кадрового резерву", - заявив екс-глава Одеської ОДА.

У свою чергу соратник Саакашвілі, екс-заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе оприлюднив відео, на якому зафіксовано авто з людьми, які, за його словами, є представниками СБУ. За словами Сакварелідзе, за командою Саакашвілі стежать представники СБУ "за дорученням заступника голови СБУ (Павла) Демчини", який очолює управління СБУ з боротьби з корупцією.

"Перші "ластівки" від президентської команди за дорученням заступника голови СБУ Демчини вже заметушилися після того, як ми запросили своїх однодумців до нашого київського офісу. Стає сумно через те, що замість захисту українців ... президент Порошенко перетворив цю службу у політичну поліцію, яка займається стеженням, прослуховуванням і спробою дискредитації його політичних опонентів", - заявив Сакварелідзе.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
петляють, як зайчики! Скачімо.
Відповісти