Із попередженнями та фолами: молодіжка «Волині» зіграла внічию

Із попередженнями та фолами: молодіжка «Волині» зіграла внічию
Заключний домашній матч юніорів «Волині» мав перервати серію невдач команди, які переслідували її у двох поспіль виїзних матчах.

Замість щонайменше нічиїх у матчах проти «Зірки» та «Арсеналу» хрестоносці програвали із великим рахунком, не забиваючи пенальті, влучаючи у кіперів суперника із 5-7 метрів та пропускаючи на 92-й і 94-й хвилинах гри, ‒ повідомляють у прес-службі клубу.

Суперник же команди тренерів Гапона та Лукашука у п’яти матчах програв тільки одного разу – в Києві динамівцям, підтягнувся до четвертого місця в турнірній таблиці і «Ворскла» їхала до Луцька за перемогою. «Волинь» U-19 перед грою залишилася без дискваліфікованого Біліча, а також без Ляшенка та Шандрука, які викликані до першої команди.

Команди накинулися одна на одну й майже відразу створили по гольовому моменту. Лучан «вибачив» Даниленко, який закривав простріл на дальню стійку, а гостям не забив двічі Деда. Спочатку Ярослав виконував на техніку удар в дальній нижній кут із лінії штрафного, а потім дуже довго зволікав із ударом, вийшовши віч-на-віч із Шевчуком. Власне на цьому небезпечні моменти у першій сорокап’ятихвилинці закінчилися і команди переключилися на те,аби не дати забити супернику, ніж створити щось креативне в атаці.

Другий тайм був схожий на перший, щоправда, «Ворскла» ще ретельніше захищала свої ворота, а «Волинь» не могла гостро атакувати позиційно. Мусили б «вистрелити» стандарти, але підключення кремезних «башт» із захисту лучан на подачі до небезпеки не призвели. Тим більше, що якіснішими мусили б бути й самі передачі в штрафний. В одному з моментів пропустив гру ворсклян рукою в своєму карному повз увагу арбітр. Заключні хвилини були дуже нервовими, з попередженнями та фолами. Відтак перед заключним туром 2016 року юніори «Волині» і «Ворскли» задовольнилися тільки одним турнірним балом.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Із попередженнями та фолами: молодіжка «Волині» зіграла внічию
20 листопад, 2016, 05:13