Член виконкому Луцькради вважає міську програму «хворою фантазією»

Член виконкому Луцькради вважає міську програму «хворою фантазією»
Член виконкому Луцької міськради Олег Бондарук вважає програму охорони тваринного світу, яку підтримали на засіданні виконкому міської ради 16 листопада, «хворою фантазією».

Про це він написав у Facebook.

«Такий проект рішення представляла на засіданні міського виконкому керівник комунального підприємства Богдана Новарчук. Вперше мені стало соромно голосувати за таку хвору фантазію. Я до сьогодні не знав, чому в суспільстві підвищений соціальний неспокій і низька моральність, а виявляється все тому що тварини не прищеплені від сказу!!!! А от якщо зареєструємо і стерилізуємо домашніх тварин то «казашок» на міських газонах стане менше!!!! Зникне аварійність на дорогах і імідж України вийде на перші місця світових рейтингів, всього лише за проведеної активної роботи з населенням щодо впровадження в суспільну свідомість стандартів гуманного поводження з тваринами і необхідності їх стерилізації!!!!! Чесно, не знаю сміятися чи плакати, від того що в нашому місті є такі спеціалісти», - заявляє Бондарук.

Нагадаємо, проект Програми охорони тваринного світу та регулювання чисельності безпритульних тварин на 2017-2018 роки затвердили рішенням виконкому.

Під час засідання його змістом також обурювався заступник міського голови Андрій Киця. Натомість член виконкому Олександр Шараєв похвалив КП «Ласка» за те, що у програмі просять тільки гроші на зарплату (862 тисячі гривень), а на інші потреби залучають додаткові ресурси.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Маразм....
Якщо ж все таки погодили це, то КП "Ласка" повинна звітувати скільки тварин вони опрацювали, так як зарплата на 1 працівника (я не знаю скільки там є "фахівців" складає 35916,66 грн. в місяць (з розрахунком на 24 місяці). На опрацьованих тваринах повинні бути бірки на вухах, так якщо тварина когось вкусить, то лікарі повинні бути впевнені, що тварина не скажена, а якщо скажена, притягнути КП "Ласка" до кримінальної відповідальності. І повернемось до виділених коштів, Лучани повинні знати, скільки в місяць планується оброблювати тварин (кожен місяць звітувати в пресу), так як обробити 1 тварину і отримати зарплату майже в 36 000 грн. і я можу я (на ліки я візьму з такої зарплати )))))))
Відповісти
А что скажет товарищ Казюра осторойке на болоте?
Відповісти
Дивно, що міська влада йде на повідку цієї молодої казкарки: своєчасно виділяються заявлені суми, апетити в неї ростуть, як тісто на дріжджах, а бродячі собаки як бігали вулицями міста, так і продовжують бігати. А сама програма "охорони тваринного світу..."? Нема що сказати. Я стримаюсь від ненормативної лексики, бо модератор не пропустить коментар. Скажу лише одне: якщо місцева влада затіяла таку гуманну і довготермінову акцію з собаками, то поміняйте цю казкарку-романтика на кваліфікованого спеціаліста-ветеринара зі стажем щонайменше 5 років, а молодій пані-собаколюбці на прощання з собачим притулком купіть недорогу ляльку барбі і рекомендуйте її на підвищення в посаді. Саме такий метод "роботи з кадрами", непогано обкатаний ще з часів радянської влади, передбачає можливість позбутися нинішню очільницю міського собачого закладу. Для цього, як бачиться з впертої поведінки пані, доведеться, принаймні, створювати під неї в міській раді "собачий" департамент. Чи навіть ввести посаду заступника з питань гуманної поведінки з тваринами.
Відповісти
Виправте технічну помилку на "ветфельДшер". Завчасно дякую.
Відповісти
Останні новини
Член виконкому Луцькради вважає міську програму «хворою фантазією»
20 листопад, 2016, 13:38