В Ужгороді нетверезий священик «проклинав» патрульних

В Ужгороді нетверезий священик «проклинав» патрульних
В Ужгороді святий отець на BMW X5 в нетверезому стані наклав на патрульних «прокльон», а також «анафему».

Про це повідомляє «5 канал» із посиланням на YouTube-канал прес-служба патрульної поліції Ужгорода та Мукачева.

«15 листопада 2016 року близько 4-ї години ранку екіпаж ужгородських патрульних зупинив автомобіль BMW X5 за порушення ПДР на вулиці Гагаріна. Під час спілкування з водієм та перевірки документів один із пасажирів почав поводити себе агресивно, чіплявся за форменний одяг патрульних, заважаючи їх роботі, нецензурно висловлювався та спробував залишити місце події. Полісмени швидко зреагували та перешкодили порушнику. Через невиконання законних вимог та злісну непокору патрульні змушені були застосувати до чоловіка кайданки. Водія та пасажира затримали. Обидва мали ознаки алкогольного сп’яніння», – йдеться у повідомленні.

Нетверезий стан громадян підтвердив і висновок лікаря. Вже в обласному наркодиспансері агресивний пасажир повідомив правоохоронцям, що є священиком.

У міськвідділі на чоловіків полісмени склали протоколи за злісну непокору законному розпорядженню поліцейського та на водія адмінпротокол за кермування в стані алкогольного сп'яніння.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: поліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Священослужителям потрібно самим на хліб заробляти в поті чола, а не пожертви бабцям з пенсії 1000 давати. ПРАЦЮВАТИ МАЮТЬ СВЯЩЕНОСЛУЖИТЕЛІ, ЩОБ для сім'ї і НА ХЛІБ щоденний ЗАРОБИТИ , ТОДІ І ДУРНИЦЯМИ НЕ БУДЕ ЗА ЩО І КОЛИ ЗАЙМАТИСЯ. ПРАЦЮВАВ ІСУС ХРИСТОС СТОЛЯРОМ І СЛОВО БОЖЕ НЕ ЗА ГРОШІ ПРОПОВІДУВАВ. ЛІНИВСТВО ГРІХ ! ОСОБИСТО в руки даю кошти тій людині, якій вважаю за потрібне і підказує серце, без посередників. ПРАЦЯ ПОМІРНА ВСІМ НА КОРИСТЬ !
Відповісти
Останні новини
В Ужгороді нетверезий священик «проклинав» патрульних
20 листопад, 2016, 15:43