У Facebook додадуть кнопку «Хочу»

У Facebook додадуть кнопку «Хочу»
Соціальна мережа Facebook тестує кнопку «Хочу» яка дозволить користувачам публікувати у себе на сторінці інформацію про те, які товари вони хотіли б отримати або купити.

Про це повідомляють «Подробиці» з посиланням на TechCrunch.

Кнопка працюватиме всередині соцмережі і допомагатиме публікувати вибрані записи (товари) в спеціальному розділі «Хроніки» користувача. Вміст цього розділу побачать друзі і друзі друзів користувача.

Також в Facebook тестується і кнопка Collect («Зібрати»), що збирає товари в блок продуктів, видимий тільки друзям користувача. Разом ці дві кнопки складуть нову функцію колекцій.

Завдяки новій функції Facebook буде заробляти непрямим шляхом, - зазначає видання. Оскільки взаємодіяти з постами з Колекції можуть тільки передплатники відповідної сторінки, компаніям доведеться купувати рекламу для збільшення бази читачів.

Щомісячна аудиторія Facebook складає близько мільярда користувачів. В кінці вересня 2012 року соцмережа запустила ще один сервіс, який стосується реальних товарів – «Facebook подарунки». З його допомогою користувачі зможуть відправляти один одному матеріальні подарунки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.